Arkadaşlar önceden bir usb aygıtım vardı hafıza kartını takıp telefonuma güzelce müzik,resim vs... atardım ama sonra birden tanımamaya başladı.Takıyorum hiç uyarı vermiyor. ÇIKARILABİLİR DİSK J diye gözüküyor.Bugün yeni bir USB aldım hafıza kartını taktım kart okuyucuya usb yi girişe taktığımda yine ÇIKARILABİLİR DİSK J diye gözüküyor tıkladığımda disk takın uyarısı alıyorum.Arkadaşlar denemedğim kart okuyucu kalmadı denemediğim yol kalmadı 1.0 portuna taktım hiç ses yok 2.0 a takınca da yukarda dediğim gibi oluyor.Kafayı yicem artık o noktaya geldim :@ Bios ayarlarına girdim USB Boot Menu dısabled yazıyordu enabled yaptım olmadı.Kasanın arkasındaki USB girişine taktım yine olmadı.Güncelleme yükledim yine olmadı.Lütfen yardım edin :(
Usb ne yaptıysam tanımıyor :(
Hafıza kartının yanmasına imkan yok çünkü başka hafıza kartıyla denedim o da olmadı.
Antivirüs falan açıkmı..Belki içinde virüs olduğu için Antivirüs engellemiş ve başka hafıza kartına aynı şeyi yapıyor olabilir..
ilk önce o hafıza kartının çalıştığından emin olmamız lazım..bunun için başka bilgisayarlarda denemek lazım..telefonda çalışabilir ama bilgisayarda çalışmayabilir..onun için başka bil bilgisayara takmak lazım..
Antivirüs kapalıyken taksam düzelirmi? Aslında virüs yok ama heralde sorun pc de galiba bios güncellemesi falan işe yarar mı?
Lütfen ya buna bir çözüm bulamazmıyız hiç?
USB yi pc ye taktığınızda aygıt bağlandı sesi geliyor mu
Ses gelip bilgisayarım ksayolunda j adında bir disk gelip gidiyormu.
Eger öyleyse Dosya sistemi bozulmuştur.kullanamazsında.biçimlendiremezsinde
8 GB Kingston flash ım gitti aynı şekilde
dediklerin aynen oluyor ses geliyor j adında bir disk geliyor tıkladığmda disk takın uyarısı geliyor yani açılmıyor sen sorunu çözebildinmi veya bu dosya sistemini nasıl düzeltebilirim?
dediklerin aynen oluyor ses geliyor j adında bir disk geliyor tıkladığmda disk takın uyarısı geliyor yani açılmıyor sen sorunu çözebildinmi veya bu dosya sistemini nasıl düzeltebilirim?Düzelmedi :(Kırdım attım sinirden.Çünkü ne yaptıysam olmadı
Peki sen bu hafıza kartını internet kafeye gittikten sonra pc ye geçincemi farkettin
Çünkü çoğu internet kafede USB kısmına fazla volt veriyorlar.Flashı yaksın diye
Adamların amacı gıcıklık değil tabiki.Millet geliyor 20 tl lik oyunu kafede indiriyor 3 saatlik parasını veriyor gidiyor.Ayrıca bunu virüste yapabilir yabiki
Düzelmedi :(Kırdım attım sinirden.Çünkü ne yaptıysam olmadıAynen katılıyorum..
Peki sen bu hafıza kartını internet kafeye gittikten sonra pc ye geçincemi farkettin
Çünkü çoğu internet kafede USB kısmına fazla volt veriyorlar.Flashı yaksın diye
Adamların amacı gıcıklık değil tabiki.Millet geliyor 20 tl lik oyunu kafede indiriyor 3 saatlik parasını veriyor gidiyor.Ayrıca bunu virüste yapabilir
bir internet Cafeye gidiyorsan..adamdan bir CD satın alıyorsun ama adam sana satmıyor..bu CD bu bilgisayarlarda çalışmaz diye kandırıyorlar..Ben genede kanmıyorum.alıyorum CDyi.takıyorum..Hemen Cd'nin dosyası açılıyor..MP3'e çevirdiklerimi içine atıyorum..CD'ye yazdırıyorum..2-5 dakka içinde iş bitiyor..Hani olmuyordu..İşte Cafecilerin işi..Bizim para verip kendileri doldurması için öyle yapıyorlar...
PC'nin arkasındaki girişlerden denesene bir? Eğer doğru anladıysam çözebilir :D