Usb Tv kartı (Önerileriniz)

poskay
01-09-2007, 18:28   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Tv kartları hakkında hic ama hic bilgim yok
Soracagım sorular biraz amatörce ve cahilce olacaktır mazur görünGülümseme

Bir laptop bilgisayarım var.Bununla tv izlemek istiyorum.
Extra antenliler olanlarıda var galiba

Üstteki ürünün yorumunu okudum.Kendi anteniyle genel kanalları(show,star,kanald gibi) kaliteli görüntüyle izleyebilirmiyiz ?

Kısacası benim istedigim şey şöle bişey...Tv kartına harici anten baglama gibi bir sansım yok.Ama genel kanalları ceken usb tv kartı ne önerirsiniz? Yada böle bir tv kartı varmı 120-150 ytl arası

poskay
01-09-2007, 19:46   |  #2  
OP Taze Üye
4 mesaj

15 kişi bakmıs iyi kötü bisey söyleyemiyormu bakan kişilerden?Her yerde aynı sey...yeni üyeysen mümkünatı yok vermezler cevap

Borga-x
01-09-2007, 20:10   |  #3  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Öyle bir sey yok arkadaşım.Seçmiş oldugun TV kartı gayet guzel bır model... Hemen alıp kullanmaya başlayabılırsın.Kendı antenlerı ıle gelen cıhazlar tabıkı kalıtelıdır ama bu Kanalların yayın yaptıgı ıstasyonlara ne kadar yakın oldugunula alakalı.Ölü noktada ikamet ediyorsan yanı hıcbır antenın cekmedıgı yerde oturuyorsan ıstesende ızleyemezsın.Zaten sana verılen anten KARASAL yayınlar ıcın. Aslında bu tıp yayınlar daha turkıye de oturmadı.Bır tek kanald ve TRt bu yayını yapıyor.O antenle sadece bu ıkısını ızlersın ama yakında bır cok kanal karasal yayına gececek.
Karasal yayı ıse 15 cmlık bır antenle cam gıbı TV ızleme sansına sahıp olabılecegın bır yayın turu. Butun turkıyede yaygınlasırsa arabada bıle 200Km hızla dağ aralarından geçerken yayını cam gıbı ızleme durumu var. Anlıcan süper bir olay ama yenı yenı yaygınlasıyor Turkıyede boyle bır cıhaz 1 sene sonra cok işini görür. Onun dısında normal anten yayınlarını da alıyor bu TV kartı evındekı antenı bağlayıp ızleyebılırsın.Umarım yardımcı oldum sormak ıstedıgın bır sey varsa burdayım sor.

Son Düzenleme: Borga-x ~ 01 Eylül 2007 20:32
poskay
01-09-2007, 20:32   |  #4  
OP Taze Üye
4 mesaj

Saol arkadasım Allah razı olsun ilgin icin

***Analog video kaydı için ekstradan AV/S-Video girişi

özelliklerinde böle bişey yazıyor...Ben izlerken aynı anda kayıt edemicekmiyim ? bu giriş ne işe yarıyor?

Birde arkadasım verdigim linkteki ürün gibi daha fazla özelligi olan markalar varmı...Yada laptop icin önerebilcegin en iyi tv kartı yada markası

Son Düzenleme: poskay ~ 01 Eylül 2007 20:33
Borga-x
01-09-2007, 20:40   |  #5  
İlk Maestro
11,767 mesaj

Önerebilecegim en iyi marka Avermediadır. Onun dısında bu cıhazla vıdeodan PC'ye captureda yapabılırsın. AV/S girisi bu işe yarıyor.Kayıt ederken aynı anda ızlemen bıraz zor ama bu yuksek sıstemlı PC'lerde bıle bıraz zordur.Laptopta bunu yapabılıyor olman için iyi bir sisteme ihtiyacın var.Bence bu kart gayet guzel..
Pinnacle ve Avermedia bu işin ustalarıdır.

en son kart senın sectıgın karttan daha az fonksiyonlu...

poskay
01-09-2007, 21:05   |  #6  
OP Taze Üye
4 mesaj

verdigin linkteki ürünlere ve yorumlara baktım.Olumlu olumsuz yorumlar var.Ve fiyatları 40 ytl kadar oynuyor(ilk 2 link)

galiba sectigim ürün en iyi karar gibi...

peki capture nedir hocam

Diger üyelerde bilgi ve tecrübelerini paylasırsa cok sevinirim

Son Düzenleme: poskay ~ 01 Eylül 2007 21:06
Borga-x
01-09-2007, 21:21   |  #7  
İlk Maestro
11,767 mesaj

Capture Video veya kameradakı goruntuyu PC'ye Avı, Mpeg gibi film formatlarında kayıt yapmaktır.Tanı bantta bulunan veriyi digital ortama taşımaktır.