arkadaşlar usb yi gittiğim kurstaki birgisayara takıp bir kaç dosya attım eve gelince pc ye taktım ama hiç bir dosya gözükmüyor sağ tıklayıp özellikler deyince 8 gb lık flashın 2.75 i boş gösteriyor ama içindeki dosyalar gözükmüyor acilen yardım edin lütfen önemli dosyalar vardı içinde
USB Yardım edin lütfen
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj
kurstan aldığın dosyalar gizli olabilir mi? bilgisayarında gizli dosyaları göster seçeneğini bir dene istersen öncelikle...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
165 mesaj
xp ye göre yazıyorum win7 de denemedim: masaüstü>sağ tık>Gizli dosyaları görüntüle seçeneği işaretlenikse işaretle.Bide pc de admin olarak oturum açarak dosyaları görmeyi dene.Guest hesabı bazen dosyaları tam göstermiyor:) Kolay gelsin
Kullandığın bir antivirüs varsa o yapmış olabilir.İçinde virüs varsa dosyaları gizleyebiliyor bazı antivirüsler.
Klasör seçeneklerinden Gizli klasörleri gösteri ve korunan sistem dosyalarını gösteri açıp içindekileri alabilirisn.Sonrasında Flashı biçimlendirip dosyaları içine atabilirisn tekrar.Bütün dosyaları seçip özellikler yapın gizli seçeneği işaretliyse kaldırıp Tamam a tıklayın.