mp3 çaları benim bilgisayara aktığımda normal larak (usb şeklinde) görünüyo ama başka bilgisayara taktığımda ise audi player olarak görüyo ve içindekileri göstermiyo nası görünebilir acil lazım içindekilerde
usb
Önce bıraz bılgı versen cıhazın marka modelı nedır. bır kurulum CD'sı varmı?
bluesky bmp3307a kurulum cdsi var ama kendi bilgisayarımada kurmadım ama direk usb olarak göründü başkalarında audi player olarak görünüyo
bilgiler yeterli?başka bilgisi yok normal bir mp3 cdsi yanımda değil cdsiz olmazmı
Bence bu cıhazı kullanma hıcbır yerde kurulum programı yok. Senın yaşadıgın sorunu bırcok sıtede de gördüm ve hala bir çözüm yok. Bence kurulum CD'sı ıle dıer sıstemlere tanıtabılırsın. Veya arkadaşından Cd yazıcıyı alıp kendı bılgısayarına monte etmelısın. Ancak öyle olursa olur
arkadaşın bilgisayarı ile benimki farklı onların dvd rw larını benimki kabul edermi ?
hıcbır sorun olmaz yeterki ikiside masaustu sıstemler olsun. Sistemlerin farklı olması bır sey degıstırmez..
BENİMKİ MASAÜSÜTÜ DEĞİL DİZÜSTÜ ARKADAŞINKİDE DİZÜSTÜ OLURMU
Hmmm işte bu bir sorun.. Kasa modelınıze gore DVD suruculerınızın sekıllerı farklı olacaktır. Ne yazıkki her ıkısıde aynı laptop olmadıgı surece uyum sağlaması cok zor