kardeşlerim usbemdeki virüslerle başım belada kasperskyle tarattım bazı virüsleri sildi göründü bir dahaki sefere aynı şekilde son seferinde ise dosya mosya ne varsa içini boşaltmış kulanım dışı kaldı anlayacağınız bu ko0nuda hiç fena olmayan:usb disk securityiyi öğrendim paylaşımla alıp kurduğum programın register bölümünden kodlarınıda girmeme rağmen hata veriyor silmiyor elinizde tam sürüm usb disk security yahut bu usbleri taratmak için hazırlanmış anti virüs programı varsa paylaşmanızı rica edeceğim tüm katkı ve bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürlerimi illetmek isterim saygılar
usbdeki virüsler
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Son Düzenleme: misagi ~ 27 Şubat 2009 17:59
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Arkadasim usb icin özel koruma falan olmaz oke programlari var ama kullanilan antivirus görevini yapmadigi icin oluyor bunlar nod32 ve avastin bu tarz virusleri hep gecirdigini kac kere gördüm.
Yıllanmış Üye
1,635 mesaj
ben de duydum o programı..kullandım, şu şu dosyalar şüpheli dedi..
sonra antivirüsümle tarattım, hakikatten virüslü çıktı.
nasıl çalışıyor bilmem ama iyi yapmışlar.
ayrıca bende de bulduğu virüsleri silmiyor, tam sürüm olmasına karşın..
Yeni Üye
49 mesaj
arkadaslar combofix ve antivir deneyin...bide flashı bilgisayara taktıgınızda otomatik olarak acmayın,baslat>calıstır>flashın simgesini yazın(f:,j:,e:) oyle acın...
E.Karkadaslar combofix ve antivir deneyin...bide flashı bilgisayara taktıgınızda otomatik olarak acmayın,baslat>calıstır>flashın simgesini yazın(f:,j:,e:) oyle acın...ona ne gerek var her seferinde registry den autorunu kapa o kadar