arkadaşlar bu gün vatandan bilgisayar aldım montesinin yapılmasını bekliyorum şuan ama işletim sistemi almadım yanında, dvdyi de bulamadım ama içinde windows7 olan bir usb var elimde usb ile işletim sistemi kurmanın bir yolu var mı?
usbden işletim sistemi kurmak
monte işlemi bitti şuanda kasa yanımda öyle yatıyor bu konu hakkında bilgi sahibi kimse yok mu sabırsızlanıyorum yeni pc mi kullanmak için
ilk önce usb dekı işletim sıstemını başka pc de masaustune al usb boş olsun
Windows 7 USB DVD Download Tool isimli minik programı indirin.Program çok küçük 1 mb civarı ve ücretsizdir.
resimdeki gibi browse ye tıkla masaustune aldıgın işletim sistemini seç
usb deviceye tıkla
sonunda bu reısmdekı gıbı olduysa tammdır usb yı tak biosa gir öncelıgı usb yı seç ve tekrardan başlat açılısta önyükleme ıcın tusa basın ekranı gelır
sosyali varolan bir sisteme win7 yüklemeyeceğim olmayan bir sisteme win7 yüklicem yanlış anladın sen beni
tamm buda öyle sen anlamadın başka bır pcden gırmıyormusn sen suan telefondanmı gırıyorsun
bu anlattıklarımı başka bır pcden yapman lazım yoksa yukleyemezsın oyle usb den
yok şuanda topladığım pc yi takmadım pc den giriyorum biraz daha detaylı anlatırmısn açılışta falan hangi tuşlara basıcam
başka pc varsa teamwıwer ındır ıd sıfre yola 2 dk da ayarlım usb nı
Sosyali haklı Sana şoyle anlatiyim ;
-Nasıl Bir Sistem Kurmadan Önce DvD hazırlıyorsunya.
İndirdiğin yada elinde bulunan .iso dosyasını DvD ye yaktığın
BooT ettiğin gibi aynı şey USB içinde geçerli .iso Dosyasını
USB belleğine başka bi PC de atıp BOOT Haline getirmen
ONdan sonra Formatlıyacağın Pc ye takıp Format atman Lazım.
YANİ USB BELLEĞE .iso Dosyası kopyalayarak yada Nero' dan yakarak olacak iş değil.
Bunun İçin Program Lazım Sardu' yu kullanabilirsin....
---------KORSANA---HAYIR--------- :D