Arkadaşlar internetten bir sezon dizi indirmek istedim ve karşıma internet reklamlarından Usenext çıktı bende artık en azından hem işimi göreyim hemde trial bakalım nasıl birşeymiş dedim.Baya uzun ve zamazingolu bir üyelik oldu.Beni paypal sayfama yönlendirdi ve kullanıcı adı ve şifremi girmemi istedi.Aynı bu facebook arkadaş bulucusunda msn ve şifre girilmesi gibi.Bende biraz şüphelendim ama adres çubuğunda paypal ın güvenlik sertifikasını görünce tıkladım 112 bit ile şifrelendi falan diyince sorun olmaz herhalde dedim.Paypal mail ve şifremi yazdım ardından hesabımdan 1 € çekmek istedi ve bende onayladım.Çekince mail adresime Usenext hesap bilgilerim geldi.Sitesine login oldum ardından bana bir program yükletti.Sağolsun kandırmaca bol.Üye olmadan önce 150 GB Trial diyordu nedense birden 5 GB oldu.Ayrıca program işine uyuz oldum acaba benden bişe sızdırıyor mu veya bana zarar veriyor mu? programın indirdiklerine par 2 midir par mıdır nedir garip bir uzantı ve halen onlarıda açmayı başarmışta değilim.Son olarak acaba trial bitince yakama yapışacaklar mı yoksa yakamı bırakacaklar mı? Çok merak ediyorum. Lütfen rica ediyorum Usenext ile ilgili detaylı bilgisi olan yardımcı olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
UseNext kapsamlı bilgi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
usenext'i hiç kullanmadım ama eskiden sitelerden indirirken sürekli çıkıyordu karşıma benimde, pek kullananıda görmedim güven verip onaylayanıda. dizi, film vs. indirmeler için en güvenilir kaynak torrent'lerdir, onu kullanmanı öneririm.
usenext'i hiç kullanmadım ama eskiden sitelerden indirirken sürekli çıkıyordu karşıma benimde, pek kullananıda görmedim güven verip onaylayanıda. dizi, film vs. indirmeler için en güvenilir kaynak torrent'lerdir, onu kullanmanı öneririm.Ya işte bir halt ettim bulaştım.İnşallah yakama yapışmazlar. Aslında her zaman torrent iyi ama bazende bulunmuyor aradığım şeyler torrent te..<