arkadaşlar öncelikle kolay gelsin.benim windows açılışında
şöyle bir hata mesajı geliyor:<user32.dll dosyasının sistemde konumu değiştirildi.uygulama düzgün çalışmayacak.konum değişikliği c:>windows>system32.dll>HHCTRL.OCX dll'si windows sistem dll leri için ayrımış bir adres aralığında bulunduğu için
yapıldı.dll üreticisi ile yeni bir dll edinmek için bağlantı kurulmalı> şeklinde bir hata mesajı geliyor.bu sorun neden kaynaklanıyor?ne yapabilirim?yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
user32.dll hakkında
merhaba arkadaşım bu konu ile ilgili windows xp içerisinde geçersiz sistem dll başlığı altındaki açıklamalarımdan faydalanabilirsin ;)
hocam problemi düzelttim.yazınızı okuyacam.verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
çok teşekkür ederim mertemlek.senin sayende başardım.arkadaşlar eğer user32 sorunuz varsa mertemleğin yazdığı talimatları okuyun.sorunu çözersiniz
irfangunsaldan alıntı:)
---------------------------------------------------------------
arkadaşlar öncelikle kolay gelsin.benim windows açılışında
şöyle bir hata mesajı geliyor:<user32.dll dosyasının sistemde konumu değiştirildi.uygulama düzgün çalışmayacak.konum değişikliği c:>windows>system32.dll>HHCTRL.OCX dll'si windows sistem dll leri için ayrımış bir adres aralığında bulunduğu için
yapıldı.dll üreticisi ile yeni bir dll edinmek için bağlantı kurulmalı> şeklinde bir hata mesajı geliyor.bu sorun neden kaynaklanıyor?ne yapabilirim?yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
irfangunsalarkadaşlar öncelikle kolay gelsin.benim windows açılışında
permatikofyyaaa gene o hata çıktı:(dll.dosyaları windwos tarafından vede pc deki yazılımlar tarafından kullanılılar o yüzden windows için vede yazılımlar için gerekli bir dosyadır.size en basit yolu söyleyim windows xp ye onarma yapın sorun çözülür.ama %100 çözüm istiyorsan yani en temiz yol formattır ama format atmak istemiyorsan windows xpye onarma yap