arkadaşlar benim usr 9110 modemim var.hızlar değişene kadar dizüstü bilgisayarımla kablosuz bağlantıda hiç sorun yaşamıyordum.hızlar değiştikten sonra (256->1024) kablosuz bağlantıda sorun yaşamaya başladım.herhangi bi dosyayı 100k ile indirirken hızım aniden 2k civarına düşüyor sonra tekrar 40-50lere çıkıyor sonra 100 oluyor ve tekrar 5e düşüyor.Kablolu bağlantı yaptığımda ise stabil 98-100k ile indiriyorum.Nası bişeydir bu anlamadım ???
Not:
1.Modemle laptop arasında duvar ya da herhangi bi engel yok.Modem ve laptop aynı odada.
2.Hızı test etmek için indirdiğim dosyalar microsoft gibi hızlı serverlardan ya da torrent programlarından.
3.Bilgisayarımda virus yok.Kaspersky is 7 kullanıyorum.Lütfen virus vardır tarat diye cevap yazmayın
USR 9110 modem ve kablosuz bağlantı sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Wıreles kartının suruculerını tekrar yuklersen sorunun çözülebilir.
OP Taze Üye
9 mesaj
Borga-xWıreles kartının suruculerını tekrar yuklersen sorunun çözülebilir.şimdi indiriyorum intel 2200bg için yeni driverları ama pek umutlu diilim açıkçası.modemin birden böyle olması çok garip geldi bana.şu driverı bi kurayım sonuçları yazarım hemen.saol.
OP Taze Üye
9 mesaj
ermanbozaliborga-x indirdim yeni sürücüyü ve yükledim.bilgisayarı yeniden başlattım ve 90-100k arası stabil kablosuz bağlantıya kavuştum.kablolardan kurtuldum.saolasın.süpersinBorga-xWıreles kartının suruculerını tekrar yuklersen sorunun çözülebilir.şimdi indiriyorum intel 2200bg için yeni driverları ama pek umutlu diilim açıkçası.modemin birden böyle olması çok garip geldi bana.şu driverı bi kurayım sonuçları yazarım hemen.saol.