yıllar önce elden ele dolaşan bir resim vardı. üst geçitten inekler altda insanlar geçiyordu.(sanırım türkiye idi) onu arıyorum elinde olan varmı?
Üst geçitten geçen inek
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,757 mesaj
insanlar üst geçit yapmışlar ama yine de insanlar taşıt yolundaki bariyerlerden aşıp kendi hayatlarını riske atarak yolun karşısına geçiyordu. aşağıdan insanlar geçerken yukarda( yaya üst geçidinden) bir kaç inek (veya öküzde olabilir) geçiyordu. bu fotoğraf da acaba kim öküz diye düşündürüyordu. galiba zamınıda kamikaze gibi bi siteden bulmuştum ama tekrar aramama rağmen bulamadım. aslında komik olaylarla ilgilenenlerin bilceğini düşünüyorum
OP Yıllanmış Üye
3,757 mesaj
ay çok sağolun. sonunda bu efsaneleşmiş resmi bulabildim, acaba orjinal resimle aynı boyuttamı bu? bunu basıp sürücü kursuna götürcemde elinizde daha büyüğü varmı? yoksada önemli değil artık photozoomla büyütürüm. :) :) hehehhehe...
Yıllanmış Üye
139 mesaj
Orjinal boyutu bu. Artık sen büyültürsün.
Yıllanmış Üye
139 mesaj
CU_GS7Fotomontaj yav bu..:Fotomontaj olduğunu sanmıyorum. Böyle bir durumu yaratmak için kim fotomontaj yaparki?
Özalpçok gerçekçi hakkaten (!)CU_GS7Fotomontaj yav bu..:Fotomontaj olduğunu sanmıyorum. Böyle bir durumu yaratmak için kim fotomontaj yaparki?
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
ÖzalpFotomontaj olduğunu sanmıyorum. Böyle bir durumu yaratmak için kim fotomontaj yaparki?Bu tür siteler yapıyor işte.. uslan***.com..Eğlencelik de olsa yapılır ne var yani..
Biraz mantık, o kadar ağır hayvanlar o kadar merdiveni nasıl çıksın..Hangi güç kuvvet onları oraya çıkarsın,sonra indirsin hehe..