http://www.teknodijital.com.tr/asp/show_stock.asp?product=DVC-535
sd ile mmc arasında özellik farkı var mı abi
fiyat mı farkeder kalite mi
http://www.teknodijital.com.tr/asp/show_stock.asp?product=DVC-535
sd ile mmc arasında özellik farkı var mı abi
fiyat mı farkeder kalite mi
SD (Secure Digital) formatı ile MMC (Multi Media Card) formatının arasındaki en temel fark, SD formatının MMC formatının geliştirilmesi sonucu ortaya çıkmış olmasıdır. Dolayısıyla SD kartlar MMC kartlara göre daha gelişmiş özelliklere sahiptir.
En belirgin fark, SD kartların daha hızlı olmasıdır.
SD kartlarda bulunan bir parça ile yazma koruması konulabilir (disketlerde olduğu gibi) ama MMC kartlarda böyle bir özellik yoktur.
MMC kartlar daha incedir. SD kartlar 2.1mm kalınlıkta iken MMC kartlar 1.4mm kalınlıktadır. Mobil Yazılar: http://mobilyazilar.blogspot.com/
SD kart desteği olan cihazlar MMC kartları da destekler, ama sadece MMC desteği olan bir cihaz SD kartları desteklemiyor olabilir.
SD kartlarda copyright protection sistemi var, bu sistem SD kart üzerinde dağıtılacak e-kitap, müzik, yazılım gibi her türlü içeriğin kopyalanmasını engellemek için tasarlanmış, ama bunu kullanan kimse yok ve sıradan kullanıcı için hiçbir önem arzetmiyor.
alıntı mobil yazılar
Goldmaster DVC 535
* 4.1 MegaPixel, Max. 8.0 Megapixel (Interpolasyon)
* 3X optik Zoom Lens
* 10X Dijital Zoom
* 2.5" LTPS Yüksek Çözünürlüklü LCD ekran (960x240 piksel)
* 32 MB Dahili Hafıza
* Sesli Video Çekim
* QVGA Modunda 6 Saat 10 Dakika Video Kayıt Edebilme İmkanı (2 GB SD ile)
* SD/MMC Hafiza Kartı desteği(max. 2GB)
* MPEG-4 (AVI,ASF,MOV)formatında Video kayıt imkanı
* TV-Out
* MP3 Çalar
* Direct Print Desteği
* Dahili Flaş - Dahili Zamanlayıcı
* USB 2.0 arayüz
* Türkçe Dil Desteği
* Harici Bellek olarak Kullanabilme Li-ion Piller
* CCD Sensör
3x optik zoom var ve Sensoru CCD bu daha iyi tabi. Bence 535 daha güzel bir kamera bunu düşünebilirsin.
abi fiyatlar nasıl
fazla uçuk degil değil mi
aslında gayet makul dedigim gibi denemekte fayda var.Madem urun ıade garantılı bir denemeni öneririm. Ama son soyledıgım makına gayet guzel.
tmm insallah bi deneyelim
serinin en iyisi sanırım dvc-335
sonra dvc-325 sonra bi de dvc -345 varmıs
ama 325 le bi fark bulamadım
borga-x abi ve benersince abime tsekkur ediyorum tekrar
baya bi bilgi kazandım sayenizde
DVC-535 bana söylediğin kameralar arasında bence en iyisi ona göre seçimini yapmanı öneririm.
sorun degil hep buradayız takılırsan yazarsın
acaba bu makinelerden (dvc 525- dvc 535) kullanan birini bulabilrmiyiz
net te aradım ama henuz dpgru duzgun bi yorum bulamadım
goldmaster henüz kamerada yeni bir marka tanınmadıgı için zannedersem pek fazla bi kullananı yok tur
goldmaster denince insanın aklına ilk uydu alıcıları gelir
tamam abi sagolasınız hepiniz
bakalım en yakın zamanda siparişi verip deneyecem
size rapor veririm
bakalım nasılmıs
hayırlısı :-)
tekrar geldim
a/v in ozelligi ne oluyor abiler
arastirdim bunu tv den çikişi kameraya veriyormus diye bisey duydum yani tv kamrada da izlenebiliyormus tv out gibi tv in gibi yani bu sayede tv den kayıt yapıyormus sanırım ama bilmiyorum tam olarak
bi de dusundum tasındım dvc-525 e karar verdim
tek kafama takılan cmos ozelligi
acaba beni cok mu pişman ettirir bilmiyorum
av çıkışı vidio vcd gibi çıkışların yerel tv saglıyıcılarıdır şimdiki teknolojide tv lerde 2 tane birde rgp çıkışları vardır bunlara vcd, dvd, kamera vb harici cihazları baglarsın cmos için yorum yapamam kullanarak anlarsın
hayırlısı
borga-x abiden de son bi yorum istiyorum
hepinize tesekkur ediyorum
İnterpolasyonla mpnin arttrılması windows resim ve faks görüntüleyicisinde,vs resmi büyütmekle aynı şey.
Yani 2mplik resmi al bilgisayarda büyüt 30mp olsun (ama bulanık)
abiler yine bi sorum olacak sizlerden yardım istiyorum
kamerayı aldım şimdi de tv ye cıkış veremedi bizim tv de scart girişi yok dijital cihazdan cıkıs verebilirmiyiz onda scart girişi var ama ben bi turlu yapamadım
tv den kayır ozelligini kullandım siyah/beyaz/kırmızı üçlü olan kabloyu cihaza takınca direk tv nin goruntusu kameraya geliyor
yani cihazı kullanarak tv de scart girişi olmasa bile kameradan tv out yapabilir miyiz
yardım edenlerden Allah razı olsun
tv nin çıkışlarında ne var
eren_tuncerabiler yine bi sorum olacak sizlerden yardım istiyorumEğer TV'de scart gırısı yoksa kameradakı goruntuyu TV'ye aktarman cok zor olacaktır.Bunun ıcın Akıllı kutular var. Her elektronıkcıde satılıyor. Scart gırıslı bır cıhazı TV'ye analog anten gırısınden bağlamanı sağlıyor. Onlardan bır tane alıp kullanman gerekir.kamerayı aldım şimdi de tv ye cıkış veremedi bizim tv de scart girişi yok dijital cihazdan cıkıs verebilirmiyiz onda scart girişi var ama ben bi turlu yapamadım
tv den kayır ozelligini kullandım siyah/beyaz/kırmızı üçlü olan kabloyu cihaza takınca direk tv nin goruntusu kameraya geliyor
yani cihazı kullanarak tv de scart girişi olmasa bile kameradan tv out yapabilir miyiz
yardım edenlerden Allah razı
Yada TV'ye scart girişi taktırmalısınız ama bu rısklı bır iş. Tamırcı adamın bu işi iyi biliyor olması lazım. Yoksa cok sorunlar cıkıyor TV'de. Scarta uygun olmayan TV'lere scart takarak bır sey yaptıklarını sanıyorlar ama bu sefer TV komple bozulyor. TV'nız Scart'a uygunmu bunu bır araştırın böyle bir sey yapacaksanız.
abi tv de cıkıs yok ki sadece bi tane kanblo geliyo o da cihazdan tv ye yani ara kablo diyelim
yani cihazı kullanarak tv out vermemiz imkansız gibi bişey yani
olsa iyi olcaktı ya
ama ne bileyim cihazın arkasında 2 tane scart girişi var onları kullanamazmıyız acaba
Anlamadım.Sen sorununu bana uzunca yazsana yıne benım anladıgım kameradan TV'ye goruntu verememen değilmiydi?
evet tv out yapamadım kameradan
bizim tv nin ne scart ne de o üç renkli olan cıkısı var sadece cihazla tv arasında bi kablo var
cihazda 2 tane scart girişi var birinde tv birinde vcr yazıyo
kameranın a/v in ozelligi varmıs ya ben o üç rekli kabloyu cihaza takınca direk goruntu kameraya geliyor ve kayıt yapabiliyorum
2 tane kablo var kameranın yanında gelen
biri sadece 3 renkli kablo biri de bir ucu kameraya giren diger tarafında ikiye ayrılmıs biri usb birisi de sarı olan kablo yani usb kablosunun yanında bi sarı renkli kablo var
kameranın kitapcıgını okudum tv out yapmak için o 3 cıkıslı kablonun kırmızı/beyaz reklisini vevdiger kablonun yani usb nin yanındaki sarı kablonun tv ye takılması gerektigini yazıyo ama bizim tv de giriş olmayınca olmadı
ama cihazda her ikisi de var hem 3 renkli kablo girişi hem de scart girişi var
onları kullanarak yapmamız mumkun mu
cihaz derken neyi kastediyorsun.Receiver'mi. Ikı tane scart girisi olan cıhaz hangısı..
cihaz dedigim bildigimiz dijital receiver :-)
scart girişleri de bu cihazda
heh şimdi oldu. Bak simdi. Receiverdan TV'ye goruntuyu nasıl aktarıyorsun. NOrmal anten gırısıylemı yoksa Scart gırısıylemı