Merhaba sevinerek 3-4 ay önce güzel bir sistem kurdum. Ancak bu kurduğum sistemde beklediğim performansı alamıyorum. Açılışta başlıyor yavaşlık. Windows kayan logosu tam 20-25. turda ancak bitiyor. Sonra açılıyor. Açıldıktan sonra msconfigden bir çok gereksiz başlagıç programlarını kaldırmama rağmen diğer kalan önemli başlangıç programları çok geç açılıyor. Bilgisayar yaklaşık 3-4 dk kendine gelemiyor. Harddisk lambası iç sönmüyor nerdeyse. Bilgisayar kendine gelince internet explorer, msn, bilgisayarım gibi yerlere girmeden çıkladığımda yaklaşım 6-7 sn bekletip açıyor. Bıktım artık o kadar araştırdım sebebini bulamadım. Bunun sebebi nedir lütfen bana bi yardım edin. Şimdiden teşekkürler
Not: Bu bilgiler format atıp driverlar ve gerekli programları (antivirüs, winrar, msn vs.) kurduktan sonraki bilgiler
Sistemim
CPU Türü: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+
Anakart Adı: Asus M3A32-MVP Deluxe (2 PCI, 4 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Anakart Çipseti: AMD 790FX, AMD Hammer
Ram: 1+1gb Kingston 667
Görüntü Bağdaştırıcısı: ATI Radeon HD 4830 (512 MB)
Disk Sürücüsü: SAMSUNG HD502IJ SCSI Disk Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)
artı olara skystar 2 dvb kartı+ piranha webcam+kablosuz a4tech klavye mouse ve hp yazıcı bağlı