Ustalara ilginç bir soru

sspanzer
07-01-2011, 18:27   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Networkden anlayan arkadaşlara nerede aradıysam cevabını bulamadığım bir soru sormak istiyorum.Çalıştığım kurumda çok güçlü bir firewall var.Face rapid hemen hertür eğlence bloklanıyor haliyle.Akşam saat 10 da firewall devre dışı kalıyor.Network sorumlusuna yalvar yakar remoteyi açtırdım ve akşam evimden işyerimdeki bilgisayarıma bağlanarak download yapıyorum.Bunun zıddınıda yapabiliyorum evdeki bilgisyarımı açık bırakıp yine uzak masaüstünden eve bağlanıp face twitter kullanıyorum.Ancak benim yapmak istediğim şey bilgisayara ihtiyaç duymadan işyerinden evimdeki modeme bağlanmak ve oradan internete çıkmak bu mümkünmüdür?Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Nicoll
07-01-2011, 18:49   |  #2  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

Senin patronun ben olacaktım ki gösterirdim sana face twitter'ı Kahkaha haline şükret... Kahkaha

sspanzer
07-01-2011, 19:31   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

face twitter örnek çok fazla kullanmıyorum ancak hesapta hareket olursa mail geliyor öyle bakıyorum balıkçı çiftçi değilim:) ancak forum sitelerini çok kullanıyorum oraları bile blokluyorlar.

Rlsr
08-01-2011, 01:52   |  #4  
Rlsr avatarı
Yıllanmış Üye
235 mesaj

Burasının türkiye olduğunu belirtmekte fayda var artık mesaj açık :) ama yine de uzun süredir takip etmiyorum bu işleri sanki sevmediğim şirket telekomun böyle bir özelliği vardır belki. . Hani ev telefonunu cep telefonuna çevirdiler gibi bişey galiba. . Belki onu modem olarak kullanmak olur mu acaba. . Yoksa saçma mı. . 3g modem al ya da telefonuna internet paketi yapıp telefonu modem olarak kullan. . masrafı var diceksin belki ama madem bu kadar şikayetçisin firewall dan. . .