KİLİMCİNİN KÖR OĞLU :)
üstteki üyeyi bir masal karakteri yap
- 1
- 2
tugce arkadasim ozur dilerim .group msn de olanlar icin .bizi affet :(
yanlis konustuk vicdan azabi cekiyorum ...
tuğçe abla lütfen bizi affet
yanlış anlaşılmak istemek ama herkes yabancı masallarla mı büyüdü?
Veya Türk Masaları yokmu içinde türklerin kahraman oldugu? Çok büyük çoğunluk yabancı karakter yazmış çoğunlukla. Tamam bir oyun ve oyunun amacı masal karakteri yapmak ama neden hep yabancı?
luqqayanlış anlaşılmak istemek ama herkes yabancı masallarla mı büyüdü?Bu göreceli birşey ben Türk yazar az okurum sıkılırım ama oturup Dan Brown, Harry pıtırın yazarı J.K Rowling gibi fantastik ve bilim kurgu temaları içeren kitapları okumayı tercih ederim :D Türk yazar okuduğumda da siyasi okuduğum için oturup süleyman demirel yazacak halim yok değilmi?Veya Türk Masaları yokmu içinde türklerin kahraman oldugu? Çok büyük çoğunluk yabancı karakter yazmış çoğunlukla. Tamam bir oyun ve oyunun amacı masal karakteri yapmak ama neden hep yabancı?
ne dıyım popmundo karakterımı dıyım ne dıyım hı?...:)))
luqqayanlış anlaşılmak istemek ama herkes yabancı masallarla mı büyüdü?ben dedim yauwww KİLİMCİNİN KÖR OĞLU diyeVeya Türk Masaları yokmu içinde türklerin kahraman oldugu? Çok büyük çoğunluk yabancı karakter yazmış çoğunlukla. Tamam bir oyun ve oyunun amacı masal karakteri yapmak ama neden hep yabancı?
en has gizli masal kahramanı
eywallah birader ben o doktor un hastasıyım yauwww...hele martin le ilk karşılaşmada 1.21 giga watt enerji diyerek kendini duvara vuruyor orası efsane...
accık yağlayek barik : matrix_neo avatar onu andırıyor :)
Nuri alço masal karakterimiydi yaDüşünsenize tecavüz masalı
nigtmare before chrismas?
byburak2008Noelde katliam Ne güzel masal olur ha. avatardan esinlendimcowboy bebop
canerece3nuri alçoalıntıdaki kardeşe ithafen :)
alıntıdan alınmaman ümidiyle...kucÇÜK emrah
Son Düzenleme: physfg ~ 30 Kasım 2008 05:14
tsubasha (ne alakaysa aklıma ilk o geldi işte )
- 1
- 2