Selçuk İslamoğluo Leonardo di caprio değil ama... Ichigo Kurosaki (Bleach) :
Üstteki Üyeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor?
Nickim ile ilgili sorulara cevap vermiyorum.
Ben OOOOMMMMEEEERRRR. Bunu bilin yeter ...
eleştiriye kapalı bi kullanıcı aklıma geliyor
Kesinlikle Galatasaray'lı olan bir ChipOnline Forum kullanıcısı =) x)
ScoRpioNOnur Baba aklıma geliyorSen eski nickimide biliyon demekxD
BenettonKesinlikle Galatasaray'lı olan bir ChipOnline Forum kullanıcısı =) x)walla dogru :D
ben sen de marka tutkusu gördüm.
OnnuuRSen eski nickimide biliyon demekxDBen neler biliyorum
Kendisi msnimde de bulunan iyi olduğunu düşündüğüm birisi
Ahh aah seni msn'de unutuyordum ve her defasında soruyordum kimsin diye
O günler aklıma geldi şimdi
gladiatus oynayan biri
sırf mesaj sayısını arttırmak için gereksiz gereksiz şeyler yazan biri
Susamsırf mesaj sayısını arttırmak için gereksiz gereksiz şeyler yazaninsanlara bulaşıp tadını kaçıran biri
kendi mesaj sayılarını arttırmak için insanlara iftira atan kendini beğenmiş biriSon Düzenleme: Toxic ~ 13 Aralık 2008 01:28
Susamsırf mesaj sayısını arttırmak için gereksiz gereksiz şeyler yazanHocam 10 numarasın =)) Herçekten tebrikler...
SoN_KraLinsanlara bulaşıp tadını kaçıran biriya artistlik yapma şimdi
kendi mesaj sayılarını arttırmak için insanlara iftira atan kendini beğenmiş
10 kişi desin tüm mesajlarını sil diye sana iftira etmediğimi ve sırf mesaj sayım için uğraşmadığımı kanıtlamak için silerimSon Düzenleme: Kapalı Hesap (62095) ~ 13 Aralık 2008 04:28
Susamya artistlik yapma şimdiartistlik yapma be
10 kişi desin tüm mesajlarını sil diye sana iftira etmediğimi ve sırf mesaj sayım için uğraşmadığımı kanıtlamak için
Susamya artistlik yapma şimdisil o zaman
10 kişi desin tüm mesajlarını sil diye sana iftira etmediğimi ve sırf mesaj sayım için uğraşmadığımı kanıtlamak için
tamam 1 oldu 9 kişi daha desin sildim bil
mesaj sayını yükseltmek için 2 kere yorum yazmışsın erkek olsaydın üsttekine eklerdin ama nerde sende o yürek
gazi909bu aralar forumda tartışmalar çok görülmeye başladı.bence hepimiz kendimize çeki düzen verelim...Unutmayalım ekran karşısından laf savurmayı önce kendi gururumuza yedirmememiz lazım....sana katılıyorum herkes birbirine laf sokuşturuyor şu mesaj sayısında da bazı hoşlanmadığım şeyler duymuştum mesaj sayın artınca ne oluyor tam olarak anlamış değilim
yaklaşık olarak
100 mesaj atan kişi yeni üyeden üyeye geçiş yapıyor
500 mesaj atan kişi üyeden katılımcı üyeye geçiş yapıyor
ve böyle terfi ediliyor sürekli
Susamyaklaşık olarakonun farkına vardım da geçiş yaptıkça ne oluyor askerlik gibi bunu rütbe olarak görüyorsanız çok vahim bir durum o zaman sabaha kadar boş boş mesaj atarsın bir günde ilk maestro olup çıkarsın
100 mesaj atan kişi yeni üyeden üyeye geçiş yapıyor
500 mesaj atan kişi üyeden katılımcı üyeye geçiş yapıyor
ve böyle terfi ediliyor sü