murderer09KumralBabam diyeceğine. lafı dolandırıyor ya...Haramdır sonu da CEHENNEM'dir.
Bir kiz bir mezarin basinda otumus agliyormus. Sormuslar kizim 'neden agliyorsun' diye. Kiz da '' Burda yatanin annesi benim annemin kaynanasi oluyor'' demiş. Acaba mezarda yatan kim?
Bir yarışta 2.yi geçersen kaçıncı olursun ?
Üsttekine Cevap Ver, Alttakine Soru Sor. :)
H@ckerCesurBabam diyeceğine. lafı dolandırıyor ya...Bak bu iyi oldu. :)Bir yarışta 2.yi geçersen kaçıncı olursun ?
Gene ikinci olursun.
Peki iki üzeri yüzün yarısı kaçtır?
Evet bildiğimiz yüz. 2 üzeri 100'ün yarısı kaçtır. Yani yan yana 100 tane ikinin çarpımının yarısı. Bu kadar da kopya verdim yani. :)
priosan break
bilgisayarından memnunmusun neden ?
halflife2gmanMemnun değilim ekran kartı dışında tüm özellikleri zayıf,Sporu seviyorum
Şu an kullandığın avatarı neden seçtin?
7 yi beğenmedim,kurulmadı(uçtu)Hiç ağaç diktinizmi?
Son Düzenleme: MBTGROUP ~ 16 Haziran 2009 21:52
malta eriği.6 yıl önce çekirdeğinden dikmiştim
nasıl bir ev hayal ediyorsun?
39 uncu katta
Gitmek istediğin ülke neresi?
bunun gibi yüzlerce soru var?gökyüzü neden mavi?yada güneşin doğuşu ve batişi gibi daha da artirabiliriz..
-sesin kaynaği insan olabilir..:D salladim..:D google dan bakmadim ha..yada ses teli.bir organ olabilir..
nefes almadan kaç dakika yaşarsin?
Yarım saat
Şimdi elinin altında ne olmasını isterdin.
İnanmıyorsan gel gözünün önünde nefesimi yarım saat tutayım bizde yalan olmaz
Saymadım ki!
En sevdiğin şarkı nedir?
Hiç yok XD
şu an dünyanın neresinde olmak isterdiniz her yer olabilir.
Güzel bir sahil kenarı olsunda farketmez.
Benim yerimde olsan hangi soruyu sorardın şu an aklıma hiç bir şey gelimiyorda
kralsbunun gibi yüzlerce soru var?gökyüzü neden mavi?yada güneşin doğuşu ve batişi gibi daha da artirabiliriz..sadece insanmı ses cıkartır?keşke baksaydın .yanlıs cevap
-sesin kaynaği insan olabilir..:D salladim..:D google dan bakmadim ha..yada ses teli.bir organ olabilir..
kızma krals ama cok error veriyorsun bu aralar:D dost acı söler flnsesin kaynağı titreşimdir,titreşimin kaynağı ise enerjidir
----------------
video&film arşivin varmı?
ucetinelsadece insanmı ses cıkartır?keşke baksaydın .yanlıs cevapSence atladığın bir şey olabilir mi düşün bakalım
kızma krals ama cok error veriyorsun bu aralar:D dost acı söler flnsesin kaynağı titreşimdir,titreşimin kaynağı ise enerjidir
----------------
video&film arşivin varmı?