Krep (bayılıyorum) =)
En son hangi kitabı okudun?
Üsttekine Cevap Ver, Alttakine Soru Sor. :)
empati
en son hangi filmi izledin
hayır yapmadım
küçüklükten beri idealin ?
bi arkadaşla dertleşiyoruz farklı ailelerimizdeki ortak sorunlar üzerine...
hangi ünlüyle kanka olmak isterdin?
Joker
hangi müzik türünü dinlersin?
http://www.pcnet.com.tr/forum/1316223-post54.html
aramızdaki biri bu başlığı başka bir forumda bu düşünceyle belirtmiş arkadaşlar. Kendisine bir tane Microişlemci verip incelemesini temenni ederiz.
Eğlence ve Konu dışı uygulama o forumda işlemiyorsa orasını bilemem ama CHIP forumunda eğlenceyede yer var. ve -biz -bundan -çok -memnunuz.
Sorunu olan birilerini bilmiyordum cidden bu başlılar hakkında.
http://www.pcnet.com.tr/forum/1316223-post54.htmlne demek istediğini tam anlamadım, memnunmusun? yoksa şikayetçi mi ?
aramızdaki biri bu başlığı başka bir forumda bu düşünceyle belirtmiş arkadaşlar. Kendisine bir tane Microişlemci verip incelemesini temenni ederiz.
Eğlence ve Konu dışı uygulama o forumda işlemiyorsa orasını bilemem ama CHIP forumunda eğlenceyede yer var. ve -biz -bundan -çok -memnunuz.
Sorunu olan birilerini bilmiyordum cidden bu başlılar hakkında.yani tamam mı devam mı ?
devam diyor işte birileri bu fikri başka foruma taşımak istemiş orada kabul görmemiş onu blirtmek istemiş Serdar Abi yani ben öyle anladıTebrik ederim Aynştayn çözdün olayı :)Pcmakerin demek istediği o değil pire_ PCnette Chıpte konu dışına açılan (mesela bu konu gibi) konuların ne kadar laçka ne kadar salak ve ne kadar sirke benzediğini belirtmek istemiş sende tutup ne yazmışsın.
9 a kadar
google hariç internette en dolaştığın site hangisidir
Tebrik ederim Aynştayn çözdün olayı :)Bu düşüncenin tam tersini belirtmek istedim. Doğru anlamış :)Pcmakerin demek istediği o değil pire_ PCnette Chıpte konu dışına açılan (mesela bu konu gibi) konuların ne kadar laçka ne kadar salak ve ne kadar sirke benzediğini belirtmek istemiş sende tutup ne yazmışsın.
Eğlence Ve Konu Dışı Topiğinde Açılan ile Teknoloji Arasında Dağ kadar fark vardır. linkteki forum bunu çözememiş!