hook blade yapma şaka şaka güzel
usttekinin avatarina yorum
hoş bir avatar , oç yazısını silersekte sevinirim
Bişey sorcam avatarla ilgiliEğer sen kendine özel bir avatarı internetten indirip yüklediysen, yöneticilerin o avatarı onaylamasını bekleyeceksin. Ama hazır chip'in kendi avatarlarını ayarlarsan hemen değişir. Mesela ben kendi avatarımın onaylanması için 2-3 gün bekledim. 3 gün içinde onaylandı. :D
Bu avatar en fazla kaç kez değiştirilebiliyor
Değiştirmeyi deniyorum olmuyor.Chip kabul etmiyor heralde.Ama
Yok yaa. Bende sildim oyunu. En son jeneratörlü bir yere gelmiştim. Takıldım bir yerde, bilgisayarımda zaten çok kötü.. Düşün yani penumbrayi bile kaldıramıyor..Sildim gitti.
Ben fazla oynayamadım.İndirdiğim oyun arada bi donuyor :(
Kurt gibisinden bişey çıktımı karşına
Bide oyundaki Baxtrin şişesi miydi neydi
Ne işe yarar oyunda??
Aklıma gelmişken şunuda sorayım
ZİPPO çakmak var oyunda bi de.
Onla gaz lambalarınımı yakıcaz??
Baxtrin şişesini iple birleştirip ipi ıslatıyorsun . Sonra onu baruta batırıp fitile dönüştürüyorsun. O fitilide tnt fıçısına yerleştirip çakmakla mağaranın duvarını patlatıyorsun.
Baxtrin şişesini iple birleştirip ipi ıslatıyorsun . Sonra onu baruta batırıp fitile dönüştürüyorsun. O fitilide tnt fıçısına yerleştirip çakmakla mağaranın duvarını patlatıyorsun.Vay be :)
Ben kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bunlar.tmm oraya gelince öyle yaparım artık
Bu arada konu sahibi bize kızcak böle giderse :D
Kızdım bile!!!!!Kusura bakmayın. Ben bu forumda yeniyim. Mazur görün beni bir daha olmaz. Ben açmıştım konuyu, özür diliyorum.
Arkadaşım ö.m. Diye bisey var dimi yaNeyse devam edelim üst kısım ii ama alttaki yükleniyor tekerleği işi bozmuş
Kuşun içine sanki hava basmışlarİşte o kuşun gerçeği.. :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (224922) ~ 04 Mart 2012 17:49