Arkadaşlar hemen kısaca bir soru sorayım.
Şuanda bir torrent indiriyorum ve 10 Seeder'ı var. Fakat ben bunların sadece 4üne bağlanabiliyorum. Yani sadece 4ünden dosya çekiyorum. Bu nedendir ? Çözümü nedir ? Teşekkürler.
Demekki şu an sadece 4 kişinin bilgisayarı yada torrent yazılımı açık. Yapacak birşey yok, paylaşıma devam etmelerini beklemelisiniz.
Hangi torrent sitesinden indirme seed yapıyorsun.Dikkat et belki biliyorsun veya bilmiyorsun türk torrent lerden indirme yaptığında ratio yüklemeye dikkat et eğer sürekli indirme yaparsan ratio yükleme düşük olur siteden atılırsın veya üyeliğin dondurulur türk torrentlerden indirdiğin her neyse geriye %/60 yüklemen gerekiyor bu kural indirdiğin tüm dosyalar için geçerli kesinlikle %/60 geriye yüklemen gerekiyorYok dostum onları biliyorum zaten ama yinede sağol eline sağlık yazmışsın :) ayrıca senin o türk torrentlerinde sıkıntı dediğin olay aslında çok mantıklı. %60 belki çok fazla bir oran ama mantıklı.
yabancı torrentlerde böyle bir sıkıntı yok.
Torrent programı hangini kullanıyorsan ayarlarını düzgün yapmanlazım yoksa sıkıntı yaşarsın.
Sana tavsiyem kesinlikle fake programlar kullanma ratio yükseltmek için yakalanırsın ben bu hataya düştüm arena tr üyeliğim donduruldu.
Sana tavsiyelerim bukadar ister tavsiyeye kulak verirsin ister vermezsin artık sana kalmış.