Arkadaslar bugun sıms3u ındırmek ıcın pc acık kaldı..Eve geldım baktım dosya ınmıs buraya kadar sorun yok fakat utorrent birşey upload ediyor oda 3.5 gb birşey olmus..Anlamadığım konu bu upload ne işe yarıyor ve ne için oluyor?..Cevabınız için teşekkür ederim..
Utorrent yardım
Benden her defasında cekılcek mı pekı durdurursam nolur?
durdurursan birsey olmaz. eğer torrent dosyasını özel bir torrent sitesinden indirdiysen ratio değerini yüksek tutmak icin upload yapmaya devam etmelisin. ayrıntılı bilgi icin torrenti indirdiğin sitenin kurallar bölümündeki download kuralları kısmını iyice oku
Yanıtların ıcın tesekkurler yardımcı oldun pekı sende bu oyunun turkce yaması varmı acaba?sunucular cok mesgul ındıremıyorum..
Tmm sağlık olsun bı sorum daha olcak konuyla alakası yok ama senı bulmusken yazayım dedım..Sımdı 8mbit ile en fazla utorrentte 350 kbps gordum..Sımdı adil kullanım uygulaması oldugundan dolayı 15 gbı gecınce hızım 512 kbpsye dusecek..O zaman utorrentten veya ıntten bırsey ındırmek ıstedıgımde en fazla kacı gorurum..Yanı bu dusen internet hızı mı yoksa download hızı mı yada download hıznı etkıler mı?Tesekkurler
8 mbit hız ile max. 1 mb download yapabilirsin. 512 kbps hız ile max 64 kb download yapabilirsin. (8 bit= 1 byte olduğu icin 8e bölüp hesaplanıyor. yani 512/8=64) tabi bu değerler teorik değerlerdir ve pratikte bu hızlara ulaşmak çok zordur.
O zaman gectıkten sonra ısımız baya zor desene :):)----:(:( Yardımcı oldugun ıcın tekrardan tesekkur ederım..