Uyanık & Politikacı

theironman
15-07-2007, 11:55   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

Uyanıklığın böylesi

KADININ biri lüks bir otomobile arkadan çarpar. Her iki araba da mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Şık giyimli ve son derece güzel olan kadın arabasından çıkar ve adama bakıp;

- "Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, huzur içinde birlikte olmamız için bu güzel bir işarettir" der.

Müthiş heyecanlanan adam;

-"Evet, galiba haklısınız" diye cevap verir şaşkınlıkla.

- "Bak, arabam hurdaya döndü ama bagajındaki bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diye devam eden kadın, şarap şişesinin adama uzatır.

Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın ya şişenin mantarını kapatır. Bunun üstüne adam sorar;

- "Sen içmeyecek misin?"

Kadın cevap verir;

- "Hayır, ben trafik polisini bekleyeceğim!.."

Politikacı

OĞLUNUN mesleği hakkında endişelenen baba, oğlunun odasına bir elma, 10 YTL para ve Anayasa kitapçığı koyarak bir köşeye saklanmış. Eğer oğlu elmayı alırsa çiftçi olacak, parayı alırsa tüccar ya da finansçı, Anayasa kitapçığını alırsa hukukçu olacaktır.

Çocuk eve gelir ve odasına gider. Babası oğlunun hareketlerini takip etmektedir. Çocuk masanın üzerindeki parayı alır cebine atar, arkasından elmayı alır ve yemeye başlar ve son olarak Anayasa kitapçığına şöyle bir bakarak sayfalarını karıştırıp bir köşeye fırlatır.

Baba karar vermiştir, oğlu politikacı olacaktır.

KusTaH
15-07-2007, 13:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
131 mesaj

birinci hikaye çok komikti . AlkışKahkaha

bjk_semih
15-07-2007, 14:24   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,452 mesaj
KusTaH
birinci hikaye çok komikti . AlkışKahkaha

katılıyorum. paylaşım için teşekkürler elvis Beğendim

ExCeLLiuM
15-07-2007, 15:28   |  #4  
ExCeLLiuM avatarı
Yıllanmış Üye
1,149 mesaj

ikiside güzeldi. Ama 2. si güzel bir gözlem. :)