TV'nizde hangisini kullanıyorsunuz?
Uydu, Digiturk, D-Smart(aslında uydu gibi ama ayırayım dedim), KabloTV, küçük TV üstü antenler...
Uydu, Digiturk, KabloTV, DSmart... Hangisi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Digiturk kullanıyorum walla hıc kasmıyorum anten ayarıymış yok kanal ayarıymış. Hepsı sık diye geliyor.Bİr eksigi var Discovery Channel'i izleyemiyorum bu benı deli ediyor...
ben uydu kullanıyorum ama en iyi hangisi derseniz
kullanmasını bilen için ethernet girişli uydu en iyisidir..
Kablolu TV ama digiturk e geçme gibi bi planım var...
Bende ise Digiturk ve Uydu var.Birde şifre çözücü Combo kart var.:D
kolay gelsin.
bir dostbelediye yayınımanyak espiri yapmışsin beBizde uydu var. Ama ne yazıkkı tv izlemiyom. Çoğunlukla Pc başındayım. Arada bir DVD alıp TV de öyle film izliyorum. Eğer açarsamda ya haber kanallarına, ya discovery ya da teknoloji tv ye bir göz atarım. Uyduda ilk kanal listesi TRT-STAR-SHOW-KANAL D-ATV olduğu için hiçbir zaman ilk sayfayı açmam. Bunlar reklam kanalları. Dikkat edinde bir bakın, bu kanallarda 15dk da bir bakın hep reklmala karşılaşacaksınız. Başka birşey yok zaten onlarda. :)
Ama bildiğim kadarıyla Digitürk içlerinde en iyisi. Tabi paralı. D-Smartta gelişmeye başlamış.
uydu kullanıpta discovery channel i izleyen var mı ?
common interface kart kullanarak değil, illegal yöntemlerle, key girerek veya uydudan güncelleyerek veya rs232 ile yazılım atarak veya ethernetli receiverla bazı gizli serverlara adsl yoluyla bağlanarak veya modul gömülü receiverlarla vs vs
açabilen var mı discovery i şu an için ???