uydu modeme girmek

globalerol
13-09-2007, 13:37   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
39 mesaj

merhaba arkadaşlar ben bi okul dan yazıyorum yazımı buradaki okul uydu int. kullanıyor ama rapid ve gigashare gibi down. sitelerinden data çekmeme izin verilmiyor benim sorum burada şu ben bu utdu internetin modemine nasıl girerim ve bu engelleri nasıl kaldırırım proxy filan mı denemem lazım bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.Geek

TuncaBozkurt
13-09-2007, 16:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj

Server'ı ele geçirirsen olurKahkaha
Şaka değil. Yasal yollarla yapamazsın.Sonuçta bu okulunun koyduğu bir yasak. Ve bunu kaldırmaman gerekir.
Eğer illa ki girmek istiyorsan www.anonymouse.org sitesinden yönlendirme ile girebilirsin.

selimhun
13-09-2007, 18:42   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
602 mesaj

Çık dışarı ..Bu programları bir USB belleğe yükle..  sonra da kendi bilgisyarına kur....

Ancak  uydu modemlere giriş hemen tümüyle şifre gerektirir. Aynı kablosuz modemlerde olduğu gibi . O nedenle bu programları da yüklesen şifren olmadan kullanamazsın. Ama şifresi olan bir eğitimciyi kafaya alırsan iş biter.

Hadi kolay gelsin...

make-believe
13-09-2007, 22:50   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj

Nasıl bir yöntemle bu paylaşım siteleri bloke edildi bilmem ama, denemediğim yol pek kalmadı:olmuyor, kesinlikle download yapamıyorsunuz.