Merhaba arkadaşlar
evime uydu net baglatmıstım adamlar kuruluma 6 gun sonra bugun gelip sözde kurulum yaptılar.. telefonla mac adresını kaydettıler ama modem online olmadan gittiler.. yarımsaat sonra gelır deyıp gectiler.. fakat bır turlu internet gelmedı.. sonra bır bayan aradı kurulum yapıldı mı dıye onada soyledım aynı problemı..yarım saat sonra ac kapa modemı dedi.. ama yıne bir sey değişmedi.. biraz once 444 0 126 aradım.. 20 dk rahat mozart aynı senfonıyı dınlettıler sonra acan beyfendıye tlm az kaldı dedım ve daha adam problemı cozemeden tl bıttı.. ve suan netım yok..
adamlar kuruluma gedıklerınde modemde arayuze gırıp hıc bır ayarlama yapmadılar.. ben suan gırdıgımde wan setup dıye bır sey var oradan ayarlama yapmam gerekıo mu =(((
uydu net
modemini okutman gerekiyo tek seferliğine okutmamışlar sanırım cd olması gerekıyor onu kurman lazım kullanıcı bilgileri varmı varsa onlarıda girmen lazım kurulumu yaptıktan sonra modemin adaptörünü sök elektirikten 20 sn bekle tekrar tak gelmesi gerekir ttnet te olduğu gibi umarım halledebilirsin
işte elimde hiç bir kullanıcı bilgisi yok vermedıler..ttnet teki yapacagım ama yok bilgi. artı bu dinamık ip mi yoksa ppoe mi ne kullanıyo onuda bılmıom..:S
sabit tlfndan ara ozaman ara sor
arkadaşlar herkese teşekkurediyorum
başta properly302 ve seyhan bahçe olmak üzere uydu neti sonunda aradım ekip gönderdiler 22 ye kadar calısıyorlarmış..
kuruluma geldıklerı sırada kurulumu yapan kişi mac adresini yanlış söylemiş.. :D o yuzden online olamıyormuş..
ve uydu nette ttnette oldugu gıbı modeme kullanıcı adı gıbı ayarları gırmeye gerek yokmuş sadece kabloyu takıp mac adresını sisteme bildirmek yetiyormuş.
iyi akşamlar
Uydu Net kullanan ne gördüm ne duydum bi fikrim olur en azından teşekkürler bilgi için. Geçmiş olsun.
önemli değil...uydu net suanda cidden ttnete göre fiyat olarak daha uygun... cünkü ttnet yenı abonelerde telefon parası olarak aylık 20 tl sabıt ucret alıyor..artı 1 mgbit sınırsız 45 lira.. fakat uydu nette 29 lira içinde kablo tv parasıda var
artı ttnet 1 mgbit download maksımum 100 kb/sn dir
fakt uydu nette 1 mgabitte download maksımum 120 kb/sn bizzat sahit oldum.. =)
biraz daha bilgi vermek istedim.. iyi akşamlar
Hızlar aynı.
1024 Kbps = 125 KB / Sn.
Ama TTNet hiçbir zaman stabil veremediği için daha düşük görünüyor. :)