Uydudan 1 saatte 1.76 gb download ama...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Ramonnox
24-01-2006, 14:25   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
112 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

Arkadaşlar bu konuyla ilgileneli sadece 3 gün oldu lakin technosat skystar 2 tv kartını satın alalı 3 gün oldu. bu süre içinde daha cok çanakların konumu ilgili programlar kumandanın tanımlanması,extra programlar dil yüklemesi derken kafamda bişeyler oluşmaya başladı ki hiç ilgi alakım bile değildi. Dün gecede uydudan download a taktım kafayı gece geç saatlerde ilk downloadımı yaparken yorgunluk uykusuzluk bir yana inen dosyalar karşısında ki umduğum ya da inmesimni düşlediğm haricinde beni cokta derinden etkilemeyen verilerle karşılasınca açıkcası mutluluktan uçtuğum söylenemez. 1 saatte 1.76 gb indi inen dosyaları inceliyorum derken 3.8 gb lara çıkmış avi mpeg jpeg gif mp3, rar derken 5000 e yakın jpeg i silerken bilgisayarın canı çıktı yani bu işle ilgilenen arkadaşlar burada uydudan nasıl faydalandıklarını anlatırsa veri alma yanısıra veri gönderme nasıl yapalır karşılıklı paylaşılabilinirmi konuyu açıklarlarsa sevinirim bende henüz ilk defa dün gece indirdim ve artık sabah olmak üzereydi az bir uykuyla iş yerine geldim acıkcası daha zipli dosyaları açmış bile değilim tabi neyle karşılaşacağımıda bilmiyorum umarım formatla pc mi kurtarmak durumuna kadar getirmez beni.

absoluteagony
24-01-2006, 21:23   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

skystar2 kartı ile sadece veri alabilirsiniz yani upload ve başkalarıyla veri/dosya paylaşımı yapamazsınız.Kart ve program aracılığıyla başkalarının indirdiği! dosyaları indirdiğiniz için seçim yapma şansınız yok..Yani o an uydudan download yapan bir kullanıcı diyelim ki sound.mp3 dosyasını indiriyor ve eş zamanlı olarakta aynı dosyayı siz indiriyorsunuz.Yapabileceğiniz tek şey filtre kullanarak hangi dosyaların kabul edilmesini sağlamak..Bu durumda bile Harddisk binlerce mp3,jpeg,avi formatında dosyayla dolacaktır...

nazmiemre
04-02-2006, 12:45   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006

"g" "m" "f" gibi kısa yol tuşları varmış. dosyaları filtrelemek için. tabi kullandıgın programın versiyonu önemli. Bende aynı senin gibiyim.