uydunet dolandırıyor !!!

black_flood
10-09-2010, 14:48   |  #1  
black_flood avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

ttnet' ten sonra şimdidie uydunette hırsızlık ve dolandırıcılığın yoluna girmiş bulunmaktadır. hattımı iptal ettireceğim ve hiç bir şekildede pişmen değilim olmayacağımdanda eminim telekom kazıklıyor mazıklıyor ama en azından ücretler gerçek değer sitesinde sınırsıza 50 tl deyipte 55 yada 60 tl göndermiyor sürekli ödemelerde gecikme olmadıkça.

gelelim soruna web sitesinde uydunetin 29 tl' ye internet olayı yalan internet alırken 29 tl ödeyeceksiniz deniyor ama gerçek 40tl ama duruma göre akıllarına eserse 45 tl gönderiyorlar.

soruncada sebebi 29tl internet + kablotv + ötv + kdv ve en komiği ise sitede 29tlnin yanında kocaman ötv ve diğer giderler dahildir yazıyor. nasıl dahilse 49 tlye adsl sınırsız kullanıcısı olacağım artık yapacak birşey yok. eskiden uydunet güzeldi parayı görünce oynamaya başladılar şimdide para var diye bizim telekomdan neyimiz eksik bizde düdükleriz hakkımız der oldular allah bildiği gibi belalarını verir elbet özelleşmeden önceki halinide biliyoruz kablonetin sırf satabilmek için adsl fiyatlarının yarısına satıyorlardı.

Mami4gs
27-01-2011, 10:48   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
412 mesaj

Türkiye'de internet sağlayıcıları (düşük ücretli olanlar) arasında en iyi ttnet(fiberoptiği) katmazsak.Tabi en iyi dedğim kötünün iyisi.Doğru düzgün bi sağlayıcı çıkana kadar ttnet öneririm

Bu da TTnet Net Limitsiz 8Mbit İnternetten.Aylık şuan 19 Lira ödüyorum ama kampanyalı normalde 49.
Kota 35 Gb sanırsam ama ben 3 katlıyorum yine hız düşmüyor + para da gelmiyor.

Son Düzenleme: Mami4gs ~ 27 Ocak 2011 11:11