UYDUNET VE TELEDÜNYA hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? Bugün beni Türksat'tan aradılar. Uydunet ve Teledünya abonesi olan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim? Adsl den uydunete, kablonet(analog)ten Teledünya'ya geçmeye değer mi? Kaç kanal HD izleyceğim? Görüntü kalitesi nasıl? Analog görüntülerde kalite artıyor mu?
UYDUNET VE TELEDÜNYA
uydunet daha uygun fiyatları adsl ye göre teledünya ya gelince eskişehirde hd sini alan ilk bendim :D 2 tane hd kadan var eurosport la natego hd bide kendi reklamını yapan hd kanal var ben ilk almaya gittiğimde yeni kanallar olacak toplam kanal sayısı 120 olacak dediler. şu anda 75 yayın kalitesine gelince analog yayından dijitale geçiyorusun baya görüntü farkı var anolog yayına göre daha ner 1 -2 tane anolog kanal var teledunyada saten belli oluyor mat gözüküyor öbürleri parlak. :D hd tv yoksa boşuna alma derim teledunya hd :D anlaşma yapabilirlerse bi kaçtane daha HD kanal gelir. :D paso teledunya seyrediyorum ama bi mtv yok :( uyuz oldum zorla telefon açtırıp istek yaptıracaklar :D eurospoer HD düz eurosport la aynı yayını gösteriyor yanlız HD :D bayan tenis müsabakasını seyretmek süper oluyo geçen gün Anna Kornikova bizim evdeydi :D teledunya hd de çoğu kanal dijital analog diil o yüzden biraz fark ediyor. Teknoloji farkı biri 80 yıllık teknoloji biri 10 :D ilk biz aldığımız için kuruluma 3 kişi geldi :D arızaların nasıl giderildiğini bizde öğrendiler :D
Teledünya paylaşım forumundan da faydalanabilrsin.
www.teledunyaforum.com
www.kabloteknik.com üzerinden canlı destek alabiliniyor.