uyku modu düğmesi

dupisk
02-10-2008, 10:24   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
49 mesaj

selam arkadaşlar herkese iyi bayramalar ben vista da başlattaki uyku modu düğmesini kaldırmak istiyorum regeditte yerini bilen varmı acaba  şimdiden teşekkürler

HİPNOZUM
02-10-2008, 10:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
870 mesaj

Silmesi konusunda pek bi bilgim yok ama deyiştirebilirsin ...öncelikle
Microsoft, düğmelerin değiştirilmesi ile ilgili seçenekleri cok iyi bir şekilde gizlemiş. Başlat >> Denetim Masası >> Güç seçenekleri >> Güç tasarrufu plan ayarlarını değiştir >> Gelişmiş güç ayarlarını değiştir’e tıkla. Güç düğmeleri ve kapak >> Başlat menüsü güç düğmesine tıkla. Kapat’ı seç. Vista bu seçim sonrasında Başlat menüsündeki düğmeleri değiştirecek.

Son Düzenleme: HİPNOZUM ~ 02 Ekim 2008 10:38
yunemoz
02-10-2008, 10:38   |  #3  
Taze Üye
15 mesaj

denetim masasında sistem ve bakımdan güç seçeneklerine girin.yan menüden plan ayarlarını düzenleye girin.alttaki gelişmiş güç ayarlarını değiştir butonuna tıklayın açılan pencereden güç düğmeleri ve kapak'ı tıklayın alt menülerinde başlat menüsü güç düğmesi seçeneğini "kapat" olarak değiştirin. böylece başlat menüsünde uyku modunun yerine bilgisayarı kapat seçeneği etkin olacak.

dj_psk
02-10-2008, 10:43   |  #4  
Üye
72 mesaj

Tamamiyle kaldırmaktan bahsediyor adam sanırım pc nin performansını arttırmak için yoksa görünüşşte değişse adama ne faydası olur ki?