Uzaktaki Bilgisayarı Nasıl Yönetirim ?

Kapalı Hesap (153252)
05-11-2009, 23:37   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
119 mesaj

Artık, uzaktaki bilgisayara bağlanmanın yüzlerce yolu var.
Ben bilgisayarıma uzaktan bağlanıp gerekli bilgilerimi almak yada uzaktan kullanıp bazı işlemler yapmak istiyorum...

bu özellikleri sunan "Teamviewer" adlı bir program var. Fakat istediğim bu değil.
uzaktan bilgisayarıma herhangibir program felan kurmadan Web tabanlı bağlanıp işlemlerimi yapmak istiyorum bana bunları sağlayacak bir portal varmı ? varsa nasıl kullanabilirim ?
önerileriniz gerçekten önemli.

zxsel
06-11-2009, 00:18   |  #2  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

BENCE BU KONU havada kalacak cunku     kımse cvp vermıcek sanırım
Teamviewer  programı kullan derım

Kapalı Hesap (153252)
06-11-2009, 00:20   |  #3  
OP Kapalı Hesap
119 mesaj

:D arkadaşım sen hep benim yazılarımımı takip ediyorsun ? :D
üstelik hep kötü düşünüyosun belki vardır bir yolu ?

neden olmasın

cbilgen13
06-11-2009, 00:44   |  #4  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

www.logmein.com bu siteyi bir incele derim...ama bağlanmak istediğin programa yine siteden indirebileceğin client programı kurmak zorundasın...bu işlemden sonra sitede açtığın account (kullanıcı hesabı) üzerinden giriş yaparak web tabanlı olarak bilgisayarını internet bağlantısı olan herhangi bir pc'den programa gerek kalmadan bağlanabilirsin...kolya gelsin..

Kapalı Hesap (153252)
06-11-2009, 00:49   |  #5  
OP Kapalı Hesap
119 mesaj

saol birader bu dediğini biliyorum.
hatta webtaban desteği teamviewer'de de var artık go.teamviewer.com
ama ben Pc'e program kurmadan giriş yapmak istiyorum.
İP adresinden felan giriş yapabiliyormuşuz sanırım eğer gerçekten böyle birşey varsa
anlatırmısınız ?

cbilgen13
06-11-2009, 00:59   |  #6  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

ip adresi üzerinden giriş yapabilirsin...windows işletim sistemleri ile birlikte gelen uzak masaüstü bağlantısı bu işlem için uygundur...ancak ayarları biraz zahmetli olduğu için pek tavsiye edilen bir yöntem değildir... öncelikle bağlanmak istediğin pc'nin ip numarasının sabit olması gerekiyor...bunun için türk telekom'a bildiğim kadarıyla 5 tl gibi bir ücret vererek müracaat etmek zorundasın şuan ne kadar bilmiyorum...ip'ni sabitledikten sonra kullandığın modeme NAT işlemi ile bir port tanımlamalısın..port tanımlama konusuna girersem yazı bayağı uzar...o yüzden googleda araştır...

Kapalı Hesap (153252)
06-11-2009, 01:02   |  #7  
OP Kapalı Hesap
119 mesaj

işte profesyonel cevap!...
çok saol birader bunu araştıracağım büyük ihtimal aradığım şey bu.
ama biraz zahmetli bir iş anladığım kadarıyla başka bir yolu varsa bu işin siz buraya aktarın ben bu işi en profesyonel biçimde gerçekleştirene kadar uğraşacağım sizde bana yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim.