Merhaba arkadaşlar bende .docx uzantılı dosyam var uzun zamandır açmadım ama şimdi açtım bana resimdeki hatayı verdi açmıyor ve sorun oluştu diyor lütfen bana yardım edin bunu acil hemen açmam lazım lütfen arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar bende .docx uzantılı dosyam var uzun zamandır açmadım ama şimdi açtım bana resimdeki hatayı verdi açmıyor ve sorun oluştu diyor lütfen bana yardım edin bunu acil hemen açmam lazım lütfen arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum.
Denedim ben şu isimli 2 programı DOCX Repair Free 1.0 Downloader-WordRepairToolbox-download2-Install ama işe yaramadı olmadı açmıyor lütfen bana yardım edin hatta ben online da sitelerde denedim ama olmadı düzelmedi lütfen buna yardım edin çok acil işim var bu belge ile lütfen yardım edin bana
Verdiğiniz sitedeki bazılarını yaptım bazılarını yapmadım ama sorun düzelmesede şunu sormak istiyorum şimidde ben diğer bir bilgisayarımda açtım oda windows 7 olan bilgisayarımda ama sonra harfler şu şekilde çıktı +('^+/)!' ((^' bunu nasıl düzeltirim harfler türkçe olmadığı içinmi acaba bunuda düzeltirsem geri gelirmi yazılar ne dersiniz lütfen yardım edin
Başka bir bilgisayarda office ile açmışsanız böyle görünüyorsa dosya büyük ihtimal bozulmuştur onarım programlarını vs denemekten başka şansımız kalmaz.Yok başka pc de başka bir program ile açtınız böyle sembolik ifadeler varsa biraz ümit var makine dilidir o dosya içeriğine büyük ihtimal ulaşırız.Aklıma şu geliyor siz bu dosyayı hangi office sürümünde yazdınız örneğin 2003 ise o sürümde açmayı deneyin.O da olmazsa microsoftun bu docx hatalarına karşın bir onarma programı var onu kullanın.Sürüm uyumsuzluğundan kaynaklıysa bozukluk şuda olabilir word wiewer ile açmaya çalışın program dosya üzerinde değişiklik yapmanızı değil sadece dosyayı okuya bilmenizi sağlar böylece uyumsuzluk riskini biraz aza indirgemiş olabiliriz.
Not: Asıl dosyanın bir kopyasını alın işlemleri onun üzerinden gerçekleştirin.