1-2 hafta önce toplama olarak aldığım pc hertürlü şeyi yapmama rağmen calısmıyo ancak son olarak uzay montajı yapınca çalıştı yanı parcaları kasanın içine koyunca çalışmıyo ne yapmam gerekiyo kinetik bilezik falan mı almalıyım acilll yardım edin arkadaşlar ....
uzay montajı
cok teşekürler kinetik bilezik falan alsam olurmu mesela ?
uzay montajı yapınca çalışıyo ama kasanın içinde çalışmıyo :d:d
uzay montajda herşey elinizin altında.kasanın içine montaj yaparken bazı soketleri yerleştiremiyorsunuz sanırım.mesela 20+4 pini takarken biraz oynatarak ve anakartın o bölümünün altına bir destek koyarak takın....
uzak bir ihtimal amma gözardı etmeyin...anakart vidalarını bazı arkadaşlar "bijon somunu"sıkar gibi sıkıyorlar..ben çok rastladım.bu durum anakartın arızalanmasına nedenoluyor.yamulma ve genleşmelere anakart uyum sağlayamıyor ve kılcal çatlaklar oluşabiliyor.kartı normal sıkın biraz gevşetin.kolay gelsin
sorunun cozulmesıne sevındım sana bastan demıstım kısa devre yapıyordur dıyekardeşim çok sağol dediğin gibi yaptım ve pc çalısıyorum.Bir ameliyat filminin bu işe yarayacağı hiç aklıma gelmezdı :D:D
kasa ile anakart arasına cok ınce yalıtkan bır malzeme koymalısın orn bıldıgımız su basıt rontgen fılmlerı varya onlardanda koyabılırı
öneride bulunn herkeze teşekkürler sorunum ameliyat filmi ile çözüldu :D
@Coskun.Abi
Şu Uzay Montajı lafına da hastayım. Kim uydurmuşsa bunu. Sanki bütün PC parçaları yerçekimsiz ortamda havada askıda kalıyorda bak hele bak bak.
Abi yorumlarına hastayım yah. Hakikatten sanki parçalar NASA'da kullanılıyor gibi anlatıyolar. Kim çıkarıyor bu lafları? Kim? kim? kim?...
Şu Uzay Montajı lafına da hastayım. Kim uydurmuşsa bunu. Sanki bütün PC parçaları yerçekimsiz ortamda havada askıda kalıyorda bak hele bak bak."idrak-î meâli" diye başalayan bir özdeyiş vardır......uzay yerçekimsiz ortam deyildir..evimizin içindeki boşlukta uzayın bir parçasıdır.uzay montajındaki kasit kasanın dışında montaj anlamına geldiğini biliyorsunuz amma polemik olsun yolunu seçiyorsunuz ...uzay montajını kullananları "exantrik" diye gayet egzantrik bir kelimeyle ifade ediyorsunuz......
iki şey öğrendik;uzay "yerçekimsiz" ortam deyildir.kelimeler exantrik olmaz......
"idrak-î meâli" diye başalayan bir özdeyiş vardır......uzay yerçekimsiz ortam deyildir..evimizin içindeki boşlukta uzayın bir parçasıdır.uzay montajındaki kasit kasanın dışında montaj anlamına geldiğini biliyorsunuz amma polemik olsun yolunu seçiyorsunuz ...uzay montajını kullananları "exantrik" diye gayet egzantrik bir kelimeyle ifade ediyorsunuz......Olmuşmu hiç ?
iki şey öğrendik;uzay "yerçekimsiz" ortam deyildir.kelimeler exantrik olmaz......
''Ğ'' ile lütfen :)