JADEXForumda bir TECAVÜZCÜ ÇOŞKUN eksikti o da oldu sonunda
Uzun mesafeli "cinsel iletişim!"
- 1
- 2
JADEXForumda bir TECAVÜZCÜ ÇOŞKUN eksikti o da oldu sonunda
türklere alet dayanmaz , boşa uğraşmasınlar
Bu iste kuskusuz orjinali daha iyidir ama eger yoksa
tavla oynamak bile bu makinadan daha makul :))
FatturSaçmalık veya boş işlerler le uğraşıyorlar....
bence de
BU NE YA ET ETE DEGCEK KARDESIM:)DUNYANIN CIVISI CIKMAK UZERE
grkndnmzBU NE YA ET ETE DEGCEK KARDESIM:)DUNYANIN CIVISI CIKMAK
Hep söylüyorum bu defa da yineleyeceğim; #65533;İnsan#65533;a yakışan, düşünmektir, bilmek, öğrenmektir, araştırmak, okumaktır. Ve birbirini anlamaya, onun gibi düşünmeye çalışmaktır!
Sadece Kadın ve Erkek olmak o kadar kolay ki... Bırakın kendinizi akıntıya, oynayın toplumun size biçtiği rolleri#65533; Uyun modaya yeter!Lakin #65533;İnsan#65533; olmak.. Ne kadar da zor! Öncelikle sürekli okumayı gerektiriyor, sonra üzerinde düşünmeyi, düşünerek hareket etmeyi! Hatta söz konusu #65533;Seks#65533; olduğunda bile#65533; İşte o çekik gözlü minik insanlar bu konuya bir hayli kafa yormuşlar, birazını gördünüz. Peki ya siz? Ben? Etrafımızdakiler? Ne kad
Yatmak ne demek
Bir insan tek başına yatar!
Oysa iki seven #65533;birlikte olur#65533;!!!
İngilizce karşılığı o kadar mükemmel ki #65533;Make Love#65533;#65533;!
N#65533;olur yatmayın!!!
İkisi arasındaki fark dağlar kadar!!!
Okyanusta hırçın dalgalarla boğuşurken ben de bilmiyordum bunları,
Tanrı Cennet#65533;ten bir çiçek yolladı, yetiştiği sahile çevirdim yönümü, vardım Tümüm#65533;e..
Ve o sıcacık #65533;Koy#65533;um sayesinde öğrendim, öğreniyorum #65533;Sevmeyi, Sevilmeyi#65533;
Bedenen ve Ruhen #65533;Okşamayı, Okşanmayı#65533;!
Teşekkürler Sim Alem!
Aşk Yapın Dostlar!!!!
SEVİN BİRBİRİNİZİ!!!
Birbirinizi sevmeyi öğrenin ve SEVİŞİN!!!
seven isimli dergi yazarından alıntıdırar kafa yoruyoruz konuya? Nasılsa doğuştan biliyoruz de
bizim millet 1. olur kullanmada
hackerların eline geçerseler ne olacak merak ediyorum ..
Ne gerek var böyle şeylere, ya telefondan hasret giderirsin ya da biraz sabredersin.Işık oyunlarıyla bu konuya bir çözüm bulamazlar, bence en iyi çözüm ışık hızıyla ışınlıycaklar partnerin yanına.
- 1
- 2