v-lite YARDIM!!!

power06
18-05-2007, 20:54   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
85 mesaj

arkadaşlar v liteyi kullanarak bir vista home premium dvdsi oluşturmak istedim ilk 2 basamağı geçtim ama driver dosyalarını ekleme basamağında sorun çıktı şöyleki ben benim driverleri hp nin sitesinden indirdim ve 23 farklı dosya var ve dosyaların türü de exe. şeklinde ama ekleme eklemek istediğimde görmüyor ve ne tip dosya istediğine baktığımda gördüm ki .inf tarzında driver istiyor benim elimde bu dediğim 23 .exe dosyası dışında driver yok ben normalde vistayı kurduktan sonra tek tek yüklüyorum ama çok zaman aldığı için bütün bunları vlite ile vistayla birleştirip yeni bi dvd yapmak istemiştim böylece hem vistayı hem de driverleri otomatik yükleyecekti... ama olmuyo işte driver dosyalarını ekleyemiyorum ne olur yardım...Oha!

Caner Güral
18-05-2007, 21:58   |  #2  
Yıllanmış Üye
663 mesaj

Şimdi ilk önce şurada mütabık olalım: v-lite değil n-Lite.

Bahsettiğiniz sürücüleri, HP muhtemelen SFX formatında sunmuştur.Yani RAR veya ZIP yerine, dosyaları EXE'nin içinde arşivlemek.Bu dosyaların içindekileri ayıklamak için makinenizde WinRAR kurulu olması gerekir.Kurulu olduğunu biliyorsanız dosyaya sağ tıklayıp ayıkladıktan sonra, içinde işletim sistemine uygun ayar parametleriyle ilgili belgeleri arayın yani şu inf dosyalarını (ya da bazen ini).

Eğer "Yok hayır, bu indirdiklerim arşiv değil.Direkt kurulum dosyası" diyorsanız, bu sefer işiniz ini ya da inf dosyasını windows dizininde drivers içerisinde aramak olacaktır.

Bundan sonra zaten yanlış hatırlamıyorsan n-lite gerekli dosyaları dahil ediyordu.He olmadı mı tekrar yazın birde öyle yardımcı olalım.

Hoşçakalın.

Max_Real Qnx
19-05-2007, 20:49   |  #3  
Yıllanmış Üye
293 mesaj
Caner Güral
Şimdi ilk önce şurada mütabık olalım: v-lite değil n-Lite.
Dil çıkarıyor

vLite

Caner Güral
20-05-2007, 17:40   |  #4  
Yıllanmış Üye
663 mesaj

Yapma yahu, v-lite ne zaman çıkmış ? :) Galiba yeni çıkmış olmalı ki logo hemencecik web 2.0 tarzı bastırılmış.

O zaman soruya vermemem gereken cevap şöyle olsun diyeyim:

Sevgili power06, kullanmadığım için bilmiyorum.Özür dilerim...

Hoşçakalın.

PcMaKeR
21-05-2007, 00:18   |  #5  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

dosyaları inf dosyaları olarak göstermelisin. mesele ekran kartı driverını bir klasore çıkart ve inf dosyasını göster bu kadar ;).

Caner Güral'da dediği gibi.