AZ ÖNCE WİRELESS TAN YENİ GÜNCELLEŞTİRMELERİ KONTROL ETTİM VE V51 TELEFON YZILIMININ GELDİĞİNİ GÖRDÜM.ŞİMDİ YÜKLEMEYİ YAPICAM.
V51.0.006 resmen 5800 a gelmiş bulunuyor
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Son Düzenleme: mrt_kck ~ 10 Ağustos 2010 10:11
OP Yeni Üye
23 mesaj
artık v51 kullanıyorum arkadaslar.
OP Yeni Üye
23 mesaj
suan için belli bir değişiklik yok göremedim ama detaylı inceleme yapmadım henüz.zaten söylenenlere göre değişiklik yerine bi önceki versiyonun hataları takılma ve donma olayları çözülmüş galiba.
telefonda hız aşırtması yapılmış olabilir çünkü bende 2 kat hızlandı müzik kütüphanesi güncellendi artık müziklere bakarken yandaki çubuktan aşağı yukarı giderken şarkıların baş harfleri görünüyo ve temayı seçmeden görebiliyoruz bir nevi önizleme bence nokia açık kapı bıraktı bir tane daha güncelleme çıksın bu sefer fotoğraflarda önizleme olsun
Yıllanmış Üye
288 mesaj
telefonda hız aşırtması yapılmış olabilir çünkü bende 2 kat hızlandı müzik kütüphanesi güncellendi artık müziklere bakarken yandaki çubuktan aşağı yukarı giderken şarkıların baş harfleri görünüyo ve temayı seçmeden görebiliyoruz bir nevi önizleme bence nokia açık kapı bıraktı bir tane daha güncelleme çıksın bu sefer fotoğraflarda önizlemeHızın dışında söylediklerinizin hepsi zaten vardı.