benimki bu
varmı masaüstüne güvenen
benim için masaüstü olabildiğince sade ve işlevsel olmalı . adı üstünde "masamın üzeri" . kısayolları görev çubuğuna döşerim , masaüstü simgelerini gizlerim gözü yormayacak temalar kullanırım vss . sağ tarafdaki şeyi merak edenler için adı smart bar xp . masaüstüme işlevsellik yönünden güveniyorum . görsellik yönünden ise göreceli olduğunu hatırlatarak benimkini beğeniyorum
Bilgisayar günün büyük bölümünü kendi başına çalışarak geçirdiği için masaüstüm pek kalabalık değildir. Benim kullandığım vakitlerde ise 10 silindirli m5 motorum bana yeter
Arkadaşlar ben sadece mavi bir ton kullanıyorum. Masa üstümü ikona boğmak ta istemiyorum. :)
Bu masaüstleri pcyi kasar yaw bence.
dağınık ve fazla dolu farkındayım ama böylesini de seviyorum (yalan, ancak bu kadar derleyip toparladım [evet bu düzgün hali :) ]
masaüstleriniz gerçekten farklı, bazıları hoş. Benimkini koyamadım, biraz tembellik ediyorum kusura bakmazsınız artık. Benimki sade, win classic şeklinde; kısayollara gelince oyun zaten sistemimde yok denecek kadar az; gerisi ıvır zıvır işte, duruyor öyle.