Varsayılan tarayıcı daki mantık nedir?
İE 7 mi Firefox 3 mü?Hangisini seçcem?
Varsayılan Tarayıcı?
Peki firefox 3 ü nasıl varsayılan tarayıcım yapacağım.Başlangıçta çıkıyordu ama ben İE 7 yi yaptım.Nasıl değiştirecem?
1-başlat\denetim masası\program ekle veye kaldır\program erişim ve varsayılanları ayarla\özel\varsayılan bir web tarayıcısı seç\mozilla firefox\tamam\(pc kapa aç).
2-bazı araç\programcıklar marifetiyle.
3-mozilla'nın yeni kurulumu sırasında gelen soruya evet diyerek.
Program ekle kaldır hata veriyor açamıyorum.
Hata şöyle:
Parser Message
Value creation failed"at line 451
Bunun gibi bir şeyde güvenlik duvarı ayarlarında var.Windows güvenlik duvarı ayarlarıda açılmıyor.Bilinmeyen bir sorun nedeniyle açılamıyor diyor.Bunlar acemi ama meraklı birinin(yani ben)format atmasıyla oldu.
Güvenlik Duvarı olarak Kis kullanıyorum.Program kaldırmayıda Revo uninstaller ile yapıyorum.
Firefox varsayılan tarayıcım olamıyacak.
Aklıma şimdi bir fikir geldi.Galiba firefox u kaldırıp tekrar yüklersem olur.
Parser Message Value Creation Failed " at line 451
(ing.ye kuvvet)
---
önerim XP yi onarman,okuduğum kadarıyla bazı dosyalar sende eksik\silinmiş,o yüzden bu hatayı veriyor.
ayrıca
WinSysClean 2008 v8.0 - Kaybolmuş,Hasar Görmüş Verileri Bulup Düzeltmeye Yarayan program.
Yıllardır firefox kullanmama rağmen varsayılan tarayıcım ie. Bir linke tıkladığında firefox açılması daha yavaş olduğu için sıkıcı olabiliyor, ayrıca adsl modemin tarayıcıda çalışan yardımcısı firefoxta düzgün çalışmıyor ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü problem ortaya çıkabiliyor. Sorun yaşamamak için varsayılanın ie olsun ama sen kendin firefoxu kullan derim.