Merhaba arkadaşlar.
Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar toplatacağım.. Parçaların toplam fiyatı benim nakitimden fazla.. Yani kredi kartı kullanacağım.. Vatan Bilgisayar'dan toplama bilgisayar yaptırıp kredi kartı kullan var mı ?
Merhaba arkadaşlar.
Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar toplatacağım.. Parçaların toplam fiyatı benim nakitimden fazla.. Yani kredi kartı kullanacağım.. Vatan Bilgisayar'dan toplama bilgisayar yaptırıp kredi kartı kullan var mı ?
kredi kartına 9 taksit yapıyorlar toplama veya marka fark etmez
sen alacağına karar ver yeter
ben vatandan topladım kredi kartıyla sorun yok...
Vatan'dan pc toplamak için fiyat istedim. 6.000 civarı fiyat çıkardılar. Sonra program yazan bir arkadaşımla karşılaştım tesadüfen. O da kasa toplayacaktı. Daha üst model donanım parçalarını yarı fiyatına verdiler. Toptancıdan toplattık. (mecidkiyeköy) Vatan, Bimeks, Teknosa ile işim olmaz artık. (Word karta 9 taksit yaptılar.)
Vatan Bilgisayar'dan toplatan çoğu arkadaş memnun kalmış. İnşallah bende memnun kalırım, sıkıntı çıkmaz.
Seçtiğim ekran kartının stoklarda olmadığını gördüm.. Amma velakin benim seçtiğim kartın aynısının Asus markası var. Arada 70 TL fark var..
Benim seçtiğim ama stoklarda olmayan: http://www.vatanbilgisayar.com/r ... ?srt=PU#genel-bakis
Stoklarda olan: http://www.vatanbilgisayar.com/r ... ti.html#genel-bakis
ben iki tane kasa topladım birini kendime birinide akrabama ve şöyle oldu nakit parada internetteki fiyat geçerli ama karttan olunca komisyon alıyor benden söylemesi ne demek istiyor diyen kardeşlerim için açıklayayım
ben kasamı 1100 tl topladım doların 3 lirayı görmesinden yaklaşık 8-9 ay önce baya indirimi yakaladım yani :D neyse gittim istediğim parçaları istedim tabi sabırsızım ve heyecanlıyım Vatanda değil ben kendim birleştircektim neyse kasaya geldim karttan parayı çekip gelmeye üşenmiştim kasada karttan geçerim demiştim bana söylenen fiyat 1400tl gibi bişidi zaten çoğu şeyden kıstım bide artı 300 ha :D neden dedim kart komisyon beyfendi dedi ha öle mi dedim tmm bekleyin ben çeker gelirim dedim 1 saat sonra gelip 1100 liraya aldım :D bilmeyenler için söliyim açıklıyım dedim