Evet arkadaşlar ve karşınızda yine vatanbilgisayar klasığı, şu an PC topluyorum fiyatların düşmemesi moralibi çok bozuyor çünkü 7 aydır bekliyorum hem istediğim ürünler türkiyede yok veya çok sınırlı sayıda var stoklarda bitmiş durumda hemde fiyatlar inmesi gerekirken tam aksine çıkması insanı huzursuz ediyor.
Gelelim konuya geçen Gtx 560 ti hawk alacaktım fiyatı 590TL'idi neyse sepete attım dedim bir hafta daha bekleyim belki dolar iner fln... aradan 2 gün geçti dolar azıcık çıktı. fiyat 596TL gibi olmuştu. ve başka üründe almak istemiyordum çünkü çok araştırmıştım ve illa onu istiyorum.
aradan 4 gün geçti her gün fiyatı kontrol ediyordum, arada ufak ufak oynamalar oluyordu tabi ki normal birşey ama sorun 1 gün sonra ortaya çıktı. en sonki fiyat 589TL'iken bir gün sonra fiyat aniden 640TL oldu, çok şaşırdım ne oldu ya dedim dolar kuru çok az birşey çıkmıştı yani çıkmış derken arada 10TL oynamayacak kadar, ve tam bir gün sonra vatanda %25 world card lara indirim kampanyası başlatılmıştı :D hehehe çok zekiler ya, fiyatı indirimli 530TL'ye düştü tamam dedim şimmmdi alıyorum. ama ödemelere gidince aynı gün 1 saat içinde ürün tükendi diye bir yazı çıktı ve sözde stoklarda bitmişti.