Vatan Bİlgisayar Yardım

Kamoonnn
25-04-2013, 15:05   |  #1  
Kamoonnn avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 24
607 mesaj

Arkadaşlar hatırlarsınız dün konu açmıştım. Sipariş takibi ile. Hatta sorunumun çözüldüğünü belirtmiştim. 

Ben 21.04.2013 Pazar günü Vatan Bilgisayar'dan ''İşlemci Soğutucu, 8 mm fan, Termal Macun'' sipariş ettim. Ertesi gün baktığımda sipariş takibinde sipariş hazırlanıyor yazıyordu. Ondan sonra ki gün saat 12.00 gibi yine baktım hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyordu. Akşam saatlerine doğru tekrar baktığımda ise Kargoya Verilmeye Hazır yazıyordu. 2 gündür kargoya vermediler. Bende işte dün vatan bilgisayarın iletişim formundan mesaj attım. Sorunumu aynen yazdım. Verdikleri cevap şu ''23 Nisandan Dolayı Kargoya Verilmemiştir Bugün Gün Sonunda Siparişiniz Kargoya Verilecektir. Yarın Öğle Saatlerinde Mesaj Atın Size Kargo Takip Numaranızı Gönderelim''. Neyse o zaman yarın bakarım dedim. Bugün bi açtım baktım hala Kargoya Verilmeye Hazır yazıyor. Neyse tekrar mesaj attım :
''Arkadaşım ne yapmaya çalışıyorsunuz siz? 3 gündür kargoya verilmeye hazır yazıyor. Hazırsa neden vermiyorsunuz? Şikayetimi dün de söyledim gün sonunda kargoya verilecek dediniz ama hala aynı. Yeter artık. Ne bu yavaşlık. Kredi Kartından parayıda çektiniz ohh ne güzel. Verin artık şu kargoya!!!''  Böyle yazdım ama 2 saat oldu hala cevap yazmadılar. Ne yapmam lazım yardım edin.

pankreas76
25-04-2013, 15:12   |  #2  
pankreas76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 51
1,426 mesaj
Alıntı: Kamoonnn  
Arkadaşlar hatırlarsınız dün konu açmıştım. Sipariş takibi ile. Hatta sorunumun çözüldüğünü belirtmiştim. 

Ben 21.04.2013 Pazar günü Vatan Bilgisayar'dan ''İşlemci Soğutucu, 8 mm fan, Termal Macun'' sipariş ettim. Ertesi gün baktığımda sipariş takibinde sipariş hazırlanıyor yazıyordu. Ondan sonra ki gün saat 12.00 gibi yine baktım hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyordu. Akşam saatlerine doğru tekrar baktığımda ise Kargoya Verilmeye Hazır yazıyordu. 2 gündür kargoya vermediler. Bende işte dün vatan bilgisayarın iletişim formundan mesaj attım. Sorunumu aynen yazdım. Verdikleri cevap şu ''23 Nisandan Dolayı Kargoya Verilmemiştir Bugün Gün Sonunda Siparişiniz Kargoya Verilecektir. Yarın Öğle Saatlerinde Mesaj Atın Size Kargo Takip Numaranızı Gönderelim''. Neyse o zaman yarın bakarım dedim. Bugün bi açtım baktım hala Kargoya Verilmeye Hazır yazıyor. Neyse tekrar mesaj attım :
''Arkadaşım ne yapmaya çalışıyorsunuz siz? 3 gündür kargoya verilmeye hazır yazıyor. Hazırsa neden vermiyorsunuz? Şikayetimi dün de söyledim gün sonunda kargoya verilecek dediniz ama hala aynı. Yeter artık. Ne bu yavaşlık. Kredi Kartından parayıda çektiniz ohh ne güzel. Verin artık şu kargoya!!!''  Böyle yazdım ama 2 saat oldu hala cevap yazmadılar. Ne yapmam lazım yardım edin.

vatanın 444 lü numarasını ara ordan konuş siz bu ürünü kargoya vermedikce ben bu telefonu kapatmıyacam de telefonu açtıklarında adlarını söylüyorlar onuda bir yere yaz eğer kapatırsan sana şikayette bulunurum müşterinin suratına telefon kapatıyorsun diye de gör nasıl kargoay veriyorlar

Son Düzenleme: pankreas76 ~ 25 Nisan 2013 15:14
Kamoonnn
25-04-2013, 15:15   |  #3  
Kamoonnn avatarı
OP Yıllanmış Üye
607 mesaj
Alıntı: pankreas76  
vatanın 444 lü numarasını ara ordan konuş siz bu ürünü kargoya vermedikce ben bu telefonu kapatmıyacam de telefonu açtıklarında adlarını söylüyorlar onuda bir yere yaz eğer kapatırsan sana şikayette bulunurum müşterinin suratına telefon kapatıyorsun diye de gör nasıl kargoay
 Bugün akşam ararım. Peki öyle de vermezlerse kargoya?

pankreas76
25-04-2013, 15:20   |  #4  
pankreas76 avatarı
Yıllanmış Üye
1,426 mesaj
Alıntı: Kamoonnn  
 Bugün akşam ararım. Peki öyle de vermezlerse kargoya?

telefonu açan kişi hakkında şikayette bulun söylediklerimi yapmadığından

pankreas76
25-04-2013, 15:22   |  #5  
pankreas76 avatarı
Yıllanmış Üye
1,426 mesaj

bence şimdi ara akşam arasan bahaneleri olur bu saate nasıl verelim diyye

Bang
25-04-2013, 15:42   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
113 mesaj

Deki Siparişimi iptal ediyorumparamı iade edin.

Kamoonnn
25-04-2013, 15:44   |  #7  
Kamoonnn avatarı
OP Yıllanmış Üye
607 mesaj
Alıntı: Bang  
Deki Siparişimi iptal ediyorumparamı iade edin.
 Bu saydıklarım bana acil lazım. Şu anda ki işlemci soğutucunun bir tırnağı kırık ve de işlemcinin üzerinde termal macun sürülü değil. İptal ederlerse ne yapacağım? Ağzı kulaklarına varıyor

mladenbmv
25-04-2013, 20:12   |  #8  
mladenbmv avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
497 mesaj

kampanya zamanlarında 10 günü buluyor diye yazıyor sitede dikkatli bakarsanız görürsünüz.bazen de şans işi.

Kamoonnn
25-04-2013, 20:16   |  #9  
Kamoonnn avatarı
OP Yıllanmış Üye
607 mesaj
Alıntı: mladenbmv  
kampanya zamanlarında 10 günü buluyor diye yazıyor sitede dikkatli bakarsanız görürsünüz.bazen de şans işi.
 Kampanya zamanında derken? Biraz daha açarmısın?