Vatan Bilgisayar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm ürünlerinde %20 indirim yaptı !
Bu sefer piyasa fiyatının gerçekten altında olan ürünler mevcut önceki %18 indirimleri gibi değil.
İndirim 29-30-31 Ekim 2010 Tarihlerinde geçerlidir.
Vatan Bilgisayar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm ürünlerinde %20 indirim yaptı !
Bu sefer piyasa fiyatının gerçekten altında olan ürünler mevcut önceki %18 indirimleri gibi değil.
İndirim 29-30-31 Ekim 2010 Tarihlerinde geçerlidir.
Hayır 3 Günlük. Bu ay sonuna kadar sürüyor. Bugün önerdiğim 420 TL'lik GTX460 360 TL civarına inmiş
Almayı düşündüğüm laptop 1650 TL'den 1480 TL'ye düşmüş
Alabilirmiyim bilmiyorum şuanda. Elden alıcam çünkü.
Fiyatlar fena :)
Yarın gidebilirsem gidip sadece Web mağazasında mı geçerli diye sorarım.
Ayrıyetten almayı düşündüğüm laptop varsa bakarım ya da bi alt-üst sürümü. Şekli şemali aynı olsun yeter incelerim :)
bende telefon almayı düşünüyorum ama keşke şimdi alabilsem 300 tl civarına nokia c5 almak istiyorum. wi-fi si yok o da canımı sıkıyor kararsız kaldım.
Worldcart 6 Taksitte geçerli.
Benim almayı düşündüğüm laptop 2 gün önce 1660 TL civarıydı, şimdi 1482 TL olmuş.
Burdan bakabilirsin.
Bazılarınıda indirimli gibi gösteriyorlar. Ne yapalım bunla yetiniyoruz :)
Senin gibi insan yok ATİLLA abicim bende tam ekran kartıyla ram alcaktım sen sölemeseydin yicektim kazığıVatan Bilgisayar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm ürünlerinde %20 indirim yaptı !
Bu sefer piyasa fiyatının gerçekten altında olan ürünler mevcut önceki %18 indirimleri gibi değil.İndirim 29-30-31 Ekim 2010 Tarihlerinde geçerlidir.