Arkadaşlar bn ekrankartı+psu+ram alıyorum vatandan
Alınca bizmi takcaz pc ye parçaları çünki bitek ram takmayı biliom teknik servis faln gelir dimi!!
Vatan bilgisayar ??????
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
39 mesaj
arkadaşım hepsini birlikte alırsan oradaki görevliye söylersin o takar ama ayrı aldıysan sen veya bilen birine taktırman grekir ayrıca sistem kurma zor bişey değil en fazla montaj 1 saatini alır
Vatan Bilgisayar'da bir bilgisayarın ancak tüm parçları vatandan alındıysa montajı yapılır. Yani Vatan'ın politikalarına göre senin durumunda montaj yapılmaz. Ancak ürünleri çıkarttır. Satın almadan önce mağaza yetkilisyle görüşmek iste. Böyle böyle de. Yapamayız derse, böyle ticaret mi yapılır vs. diyerek benim gibi montajı yaptırabilirsin.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
160 mesaj
dikkat edin montaj yaparken çıplak elle ellediğiniz zaman ram anakart işlemci vs yakabilirsiniz . üstünüzdeki elektriği atmak için bileklikler var onlardan kullanıkatılıyorum güzel tespit vücutta bulunan elektriğin devreler üzerindeki direnç, diyot vs gibi enerjiden etkilenecek parçalara zarar vermesini yok etmek veya en asgari seviyeye indirmek için antistatik bileklik gereklidir.