Arkadaşlar ben vatandan bilgisayardan alışveriş yaptım. Daha gelmedi de gelince kargo parasıyla ilgili bir sorum var 6 parça ürün aldım. Bunların 3'ünde ücretsiz kargo yazıyor. Öbür 3'ünde yazmıyor. Ürünler toplam 568,25 TL yapıyor. Peki şimdi ben kargo gelince kargo parası ödeyecek miyim? Ödeyeceksem ne kadar?
Bir de şunu sorayım. 12 Ocak ta vatandan sipariş verdim ve saat 4 te ptt'den eft ile parayı vatan'ın işbankası taksim şubesindeki hesabına tam olarak gönderdim. Ptt'nin bana verdiği dekontu vatan bilgisayar'ın göndermemi istediği [email=dekont@vatanbilgisayar.com]dekont@vatanbilgisayar.com[/email] a da gönderdim ancak bugün ayın 14'ü hala sipariş takibinde siparişiniz hazırlanıyor diyor. Bir sorun mu çıktı acaba bu normal midir? İlk kez vatan'dan alışveriş yapıyorumda sorularımı maruz görün.
Vatan Bilgisayarla ilgili bir bakar mısınız?
hepsini birlikte sipariş verdin dimi ? toplam siparişin 75 tl üzeri olduğu için ödemiceksin kargo ücreti
evet hepsini birlikte sipariş verdim. kesin demi şimdi vermeyeceğim kargo ücreti
Vatan bilgisayardan tek sefer 75TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödenmiyor.
merak etme kardeş ödemezsin
eger hızlı al kampanyasında ise 2 gün içinde yoksa 3 gün içinde elinde oluyor
vatan sitesinden de sipraişini takip edebilirsin
ups kargo ile yoluyorlar kargo yola çıkınca arabanın nerde oldugunu da görüyorsun
dervipasa çok saol kardeşim bir de şunu sorayım o zaman. 12 Ocak ta vatandan sipariş verdim ve saat 4 te ptt'den eft ile parayı vatan'ın işbankası taksim şubesindeki hesabına tam olarak gönderdim. Ptt'nin bana verdiği dekontu vatan bilgisayar'ın göndermemi istediği [email=dekont@vatanbilgisayar.com]dekont@vatanbilgisayar.com[/email] a da gönderdim ancak bugün ayın 14'ü hala sipariş takibinde siparişiniz hazırlanıyor diyor. Bir sorun mu çıktı acaba bu normal midir? İlk kez vatan'dan alışveriş yapıyorumda sorularımı maruz görün.
sen merak etme vatan bilgisayar güvenilirdir bende defalarca alışveriş yaptım bazen oluyor kargo geç geliyor
ama elinde sonun da eline ulaşır