Vatan Computer'ın yüklediği Windows
- 1
- 2
Yav uğraşma bırak arkadaşa 2 gündür boşuna dil yorduk. O önemseyip bakmamış bile ilk 2 sayfaya .
Arkadaşlar bütün söylediklerinizi can kulağıyla dinledim,hepsini dikkate aldım.Fakat ben bir şey olmasından korkuyorum.
ya arkadasım kanser ettin beni su pcnın markasını soylede elımdekı oem lisans anahtarlarından bırını yollim sana... vestelmı caspermı hp mi ??? soylermısın su nazlı bılgısayarının adını merak etme hıc acımıcak alt üstü bi ürün anahtarı niye bu kadar naz yaptınkı anlamadım gitti.
biri key vereyim öbürü özelde link veriyor hala yapamıyor
yahu okadar yol gösteriyorlar hala ugulamıyorsun bu ne ya milleti bıktırıyorsun bidahaki sorununa çözüm için yardım bulamayabilirsin.
Bir arkadaş key verecem dedi bu forumdan pc markanı söyle dedi bende toplama dedim.Onun cevabını bekliyrum.
ya arkadasım kanser ettin beni su pcnın markasını soylede elımdekı oem lisans anahtarlarından bırını yollim sana... vestelmı caspermı hp mi ??? soylermısın su nazlı bılgısayarının adını merak etme hıc acımıcak alt üstü bi ürün anahtarı niye bu kadar naz yaptınkı anlamadım gitti.Dediğim gibi pc markası yok.Toplama pc ?
- 1
- 2