iyi günler pc topladım vatan computerdan alıcam artık kararımı verdim ama kendime montaj konusunda güvenemiyorum elimdeki pcyi söküp takabiliyorumda güzelim pcyi bozmayalım şimdi internette araştırdım vatan montaj yapıyomuş ama memnun kalmayan çok kişi var.yaptıran varsa tavsiye eder mi vatanı?
yada montajınıda yapan başka fiyatları uygun bi site var mı?
Vatan computer montaj??
ben 1.5 ay once vatandan pc parcalari aldim 3 saatte kendim topladim, ilk kasa toplayisim oldu ama su ana kadar onlarca defa kasalara pek cok farkli parca takmisimdir sokmusumdur, kasaya anakart ve islemci montaji ve kablolarin dogru takilmasi biraz riskli ama diger parcalari teknik islerden biraz anlayan herkes takar.
eğer parçaların bozuk çıkma riskini göze alamıyorsanız vatana toplatın..(düşükte olsa..) ama sakın kırarım ederim diye korkmayın.. biraz kendinize güveniniz olsun internette neyi nasıl takacağınızı bulursunuz bulmazsanızda biz yardım ederiz:D kolay gelsin..
ben internetten sipariş vereceğim için tırsıyorum :D yoksa yani yüz yüze olsam yetkiliyle problem olmaz fiyatı uygun bi site önerirmisiniz montaj yapan?
çok fazla anlamıyorsan bozmaktansa bırakonlar toplasın ayrıca kendin aldığında topladığında ürün arızalı ise performansından hoşlanmadığını belirterek koşulsuz oalrak iade edebilirsin tabibu 2 haftayı geçmemeli yanlış bir bağlantıda bütün sistemi uçurabilirsin azıcık ingilizceden ve teknik resimden anlıyorsan kitapçiktan az da mantık ve bilgi ile toplayabilirsin.
Ek ücret verip bi bilgisayarcıya taktırmak yerine vatan'a montaj ettir derim ben, yok ben yaparım diyorsan bence kurcalama (:
http://www.teknobiyotik.com/
5 temel bileşeni bizden alın, montaj ve testi ücretsiz yapalım!Kasa,Anakart,İşlemci,Bellek,HDD veya SSDşahsen beğenerek takip ettiğim ve en az şikayet alan sitelerden birisi...
Teknobiyotik , inventus , eksen
Bunlar işlerini itina ile yapan firmalar ...
cvplar için çok teşekkür ederim
vtanaın devamlı müşterisiyim.sorun olmaz.montajını hallederler.yoğunluğa göre 30 dakika ila 1 saat arası sürer.eğer yoğun değilse 15dk2da yaparlar.sen şimdi amatör falansan anakartın girişlerini yanlış takarsın.Çalıştıramazsın.sonra boşu boşuna bir pc'ci çağırıp 50 tl ödemeye değmez.bırak adamlar ne güzel beleşe montajını hallediyorlar.
vtanaın devamlı müşterisiyim.sorun olmaz.montajını hallederler.yoğunluğa göre 30 dakika ila 1 saat arası sürer.eğer yoğun değilse 15dk2da yaparlar.sen şimdi amatör falansan anakartın girişlerini yanlış takarsın.Çalıştıramazsın.sonra boşu boşuna bir pc'ci çağırıp 50 tl ödemeye değmez.bırak adamlar ne güzel beleşe montajını hallediyorlar.şimdi asıl sonra internetten sipariş veriyo oluşum.internetten sipariş verince montajını yapıyolarmı?
valla vatandan sorun olmaz bence onlara toplattır en önemli parçalardan biri işlemci bir tane teli kırılsa ne garanti kalır nede bişey paran çöpe gider o yüzden vatanı ara tel den . sor bgence yaparlar
VatanComputer'da internetten sipariş edince montaj yapıyorlar mı?
aynen 1-2 hafta sonra bende topluyacam internetten montaj yapıolarmı?