vatan computer sahtekar

yusufuzun36
13-05-2013, 08:46   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
76 mesaj

arkadaşlar sonunda sistemimi satın aldım ancak bana kullanıulmış ekran kartı satmışlar. ekran kartının kutusundan çıkarttığımda kart zedelenmiş olduğunu gördüm. kendilerine götürdüm. kendileri kasaya taktılar ve bak sorunsuz çalışıyor dediler. ama ben kartın değiştirlmesini talep ettimç. satın almamdan kartı geri götrümem ve talepte bulunmam arasında 24 saat bile geçmedi. ama değiştirmedlir. artık kasaya takıldı ve değiştirlmez dediler. 444 56 56 ya şikayet ettim ilgilenecez dediler ama ses çıkmadı bende tüketici korumaya internet züernden şikayet ettim. bugünden bir başka tüketici korumaya ve kaymakamlığa gidip şikayet edecem. arkadaşlar %25 indirim boşuna değimiş ve satış sonrası hiç ilgilenmiyorlşar. bilginize...

mhmt06
13-05-2013, 11:08   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj

sen kutusunda ve tek parça almışsın. toplatıp istesen ne güzel farketmezdin, canında sıkılmazdı. kendi düşen ağlamaz. forumdan bilgi alıyorsan forumu araştırmalıydın.

https://www.chip.com.tr/forum/en- ... -acaba_t266250.html

Son Düzenleme: mhmt06 ~ 13 Mayıs 2013 11:09
pankreas76
13-05-2013, 12:31   |  #3  
pankreas76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 51
1,426 mesaj
Alıntı: yusufuzun36  
arkadaşlar sonunda sistemimi satın aldım ancak bana kullanıulmış ekran kartı satmışlar. ekran kartının kutusundan çıkarttığımda kart zedelenmiş olduğunu gördüm. kendilerine götürdüm. kendileri kasaya taktılar ve bak sorunsuz çalışıyor dediler. ama ben kartın değiştirlmesini talep ettimç. satın almamdan kartı geri götrümem ve talepte bulunmam arasında 24 saat bile geçmedi. ama değiştirmedlir. artık kasaya takıldı ve değiştirlmez dediler. 444 56 56 ya şikayet ettim ilgilenecez dediler ama ses çıkmadı bende tüketici korumaya internet züernden şikayet ettim. bugünden bir başka tüketici korumaya ve kaymakamlığa gidip şikayet edecem. arkadaşlar %25 indirim boşuna değimiş ve satış sonrası hiç ilgilenmiyorlşar. bilginize...

arkadaş o öyle olamaz eğer 2. el mal satsalar direk orasını düzeltirlerdi o gelirken kargoda olmuştur çünkü adamalar patır patır kutuları atıyorlar ama bana defo mal satıınız diyede değiştire bilirsin git vatana kardeş bu böyle ben ürünü değiştircem de değiştirmiyionmu de tezgeha bırak git bak nasıl değiştiriyor her zaman işe yarar

krtl
13-05-2013, 15:22   |  #4  
krtl avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj

bende ekran kartı aldım aldıgım gun bozuk diye iade ettim para mı gerı istedım vermedıler baska urunle degısım yapmamı talep etdıler bugunden sonra vatandan hiç birsey almam benı madur durumda bıraktılar

Kamoonnn
13-05-2013, 15:41   |  #5  
Kamoonnn avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 24
607 mesaj

Sorun sende kardeşim. Adamlar bağırıyor kargoyu aldığınızda kontrol etmeden imzalamayın diye. İlk önce bir kontrol edecektin. Ekran kartını yıpranmış halde gördüğün zaman kargoyu getiren adama tutanağı tutturacaktın. Maalesef Vatan Bilgisayarın yapacağı bişey yok.

DiamondMines
13-05-2013, 18:41   |  #6  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,394 mesaj
Alıntı: yusufuzun36  

Eğer gerçekten zedeli bir kart ise, sonuna kadar savun ve değişir, rezil edersin ortalığı. Sistem toplanırken başında durmak da zor oluyor, 2 saat beklemek bende istemiştim ama sistemi alırken bakmak önemli. Sen devam et, değiştir kartı. Vatan sahtekar değildir, ordaki toplamacıların dikkatsizliğine ve itina ile çalışmadıklarını göstermektedir.