arkadaşlar vatan bilgisayar dan harici hdd aldım wd 500 gb dün siparişi verdim ama teee konya dan gönderiyolar bana hdd yi acaba kaç günde gelir
bide yolda gelirken filan bişi olmaz dimi
vatan dan almasaydım keşke
3 günde gelir gelirken araba trafik kazası geçirirse pek sağlam ve gününde gelmeye bilir: )
bende iphone kılıfı almıştım gittigidiyordan oda konyadan geldi ama 1 gün de fln elime ulaştı
valla kardeş ben de monitör siparişi vermiştim 3 hafta sonra gelmişti..ki konyadan da değil izmirden:) gerisini düşün artık..umarım seninki hemen gelir
ben size anlatayım şimdi vatan çok eşya aldım ups ile çalışıyorlar adamlar göderiyor ama kargo bela kargodaki adamların mantığı şu "bunlar ne kadar zengin anasını satıyım, bizim niye yok kaldır at kargoyu" mantığı var gözlerimle gördüm inanmazsanız adam 2 milyarlarlık laptopun üstüne araba lastiği koymuş bizzat ups nin aracının içini görmek için bahane yaratıp adamların aracaının içine baktım her şey yerde ne elektronik eşya diye bir sınıflamam var nede başka bişey her şeyi kaldırıp atmışlar. benim aldığım bir laptopun kutusu içine çökmüş olarak geldi ben almıyorum kadreşim bu makinayı dedim imzalamayacağım dedim adam: "bizimle işiniz yok isterseniz almayın bir derdiniz varsa vatana anlatın" diyor koli bize böyle geldi diyor yani anlayacağınız bu kargo olayı tamamen şans işi zaten netten alış veriş yapmak bir mesle iken birde bu kargo belası ile uğraşmak başka bir mesele....
hala kargo verilmeye hazır diyo
daha vatandan bişi alırsam adım ahmet değil
3 haftamı of yaa salak kafa seagate alsaydım otopkapıda vardı bugüne gelirdi avcılar da stoklarda aynı rün topkapkıda yok diye tteeee kon yadan gönderiyolar yazık valla vatan a
bu renk sana hiç yakışmadı vatan
yaw niye olumsuz konuşuyorsunuzki normal bir şey bu alırken zaten orada nerede olduğu yazıyor sizde ona göre siparişinizi veriyorsunuz Ups ile gönderiyorlarsa yarın ilk uçak ile yada bu akşamki uçakla istanbula yollarlar yarın istanbulda olur sorun burada başlıyor istanbulda kaç saate gelir orası muamma trafik falan. allahtan aras ve yurt içiye vermemişler istanbulda kargoları eve teslim etmiyorlar çünkü
Aklınızda bulunsun elektronik siparişi verirken UPS ve MNG kullanın
arkadaşlar vatan ın mağazalarından almıyorsanız almayın.internet satışları cidden rezillik.kargo hiç bir zaman zamanında yollanmaz.teşhir ürünü kullanılmış ürün yollanır.kargoda kırılır dikkatli alın alırkende.ben exa bilgisyar ı tercih ediyorum
oh beee allah a şükür verilmiş kargoya oh beee :D:D
kaç günde getirirler acaba durum şöyle:
TarihDurumuİşlem Yeri 14.12.2010 19:32 KARAYOLU İLE KONYA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ KONYA SELÇUKLU SS 14.12.2010 19:29 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (AHMET ŞENER) KONYA SELÇUKLU SS kaç günde gelir
ups elindeyse artık tamamdır max 2 gündür.