Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'da yılın son indirimi kampanyası var.Her üründe %25 indirim var.Bu konuyu buraya açmamın amacı bilgisayar almak isteyen arkadaşların buraya başvurmasıdır.Kaçırmayın derim.
Vatanda Yılın Son İndirimi !
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
198 mesaj
world carda taksit yaptırmadan indirimden yararlanılmıyor mu ?
Yıllanmış Üye
198 mesaj
Bu ne biçim iş , Peşin para veriyoruz %18 yapıyorlar
Taksite %25 yapıyorlar
Yıllanmış Üye
115 mesaj
büyük konuşma ustad bende samsung px2370 aldım. mükemmel bir indirimdi... bende vatana kırgındım ama sanırım BENİ VE KARUP adlı üyenin gönlünü almak için indirim yaptılar...:)))
Yıllanmış Üye
115 mesaj
harika bir indirimdi doların 1,57 e vurduğu bu zamanda 615 tl lik monitörü 512 tl ye aldım. (aslında 5 yıllık crt 17" idare ediyordu) ama GTX460 + 620 watt lık seasonic in yanında 17 inç abes duruyordu birde yüzde 25 indirim eee ne yapalım DONANIM SEVDASINA FEDA OLSUN 512 TL .
Karub kardeş güle güle kullan Allah çok daha iyisini nasip etsin...
harika bir indirimdi doların 1,57 e vurduğu bu zamanda 615 tl lik monitörü 512 tl ye aldım. (aslında 5 yıllık crt 17" idare ediyordu) ama GTX460 + 620 watt lık seasonic in yanında 17 inç abes duruyordu birde yüzde 25 indirim eee ne yapalım DONANIM SEVDASINA FEDA OLSUN 512 TL .Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese güzel sistemler nasip etsin ve sizinde yeni aldığınız ürün hayırlı olsun :)
Karub kardeş güle güle kullan Allah çok daha iyisini nasip etsin...
Hoş bunun sonu yok çıkıyor alıyoruz çıkıyor alıyoruz ama bunlar 3-4 yıl gider herhalde...