kardeşler ben de vb proglama diliyile uğraşıyorum isteyenler eklesinler tayfun_beyonce@hotmail.com
yardımlaşırıs
şu anda bi prje üzerinde yoğunlaştım da
TG MEDİA CENTER
kardeşler ben de vb proglama diliyile uğraşıyorum isteyenler eklesinler tayfun_beyonce@hotmail.com
yardımlaşırıs
şu anda bi prje üzerinde yoğunlaştım da
TG MEDİA CENTER
TG nedemek :D anlayamadımda
Tayfun ....?anlamadım bişide uyduramadım
Ben Visual Basic'de sadece merhaba dünya! yazmayı biliyorum :D
Kabul edermisin? :)
arkadaslar bende yenı baslıyacagım bana da vısual basıgı ogrenmemde yardım edermısınız
mustafamtr_@hotmail.com
Merhaba Dünya Tüm Programlama Dillerindeki İlk Ders :Pp
Önümüzdeki 1,5 ay buralardayım, yardımlaşabiliriz:
scream1015Msgbox'merhaba dünya'Bu hata verir :DSon Düzenleme: erayera ~ 30 Mart 2007 08:11
Arkadaşalar slm,bende vb te yeniyim sayılır,bilgi paylaşımı ve yeni bir arkadaşla tanışmak isteyenler için adresimi veriyorum..İsteyenler ekleyebilir..
hitx_47@hotmail.com
arkadaşlar bende visual basicde yeniyim hatta aslında öğrenmek istiyorum ama nasıl öğreneceğimi de bilmiyorum nereden başlanır hangii ders önce çalışılır hangi bilgilere daha önceden sahip olmak gerekir. bunu ilerletmek için nasıl bir çalışma programı takip edilir. bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri vardır umarım. her derse sadakatle çalışacağımdan emin olabilirsiniz sonuçlarını yavaş yavaş beraber göreceğiz inşallah. yardımcı olmak isteyen arkadaş yada arkadaşlar için sedatkaraer@hotmail.com lütfen sadece bu konuda yardımcı olmak isteyenler bana ulaşsın şimdiden teşekkür ederim...