Ben teknik lisede okuyorum vb .net 2005 ile ilgili ayrıntılı bir kitap almak istiyorum. İçinizde bana yardım edebilecek biri varsa lütfen yardım etsin.
şimdiden teşekkürler
vb .net 2005 kitap
ark yaz googleye e-kitap vb2005 gelir link.
Tavsiyem ingilizcen varsa kitabı ingilizce al. Türkçe kitaplarda çok eksik var ve bazı programlama terimlerinin türkçeye tam çevirisi yok. Bir diğer seçenek ise gene gene ingilizce biliyorsan msdn i kullan.
selam arkadaşlar vb net in setap ını nerden bulabilirim teşekkürler
Evet arkadaslar V.b.Net Setupunu Nerden bulabiliriz..
setupını internetten bulup indirmeniz bence imkansız zaten 4gb setupı var ama sadece vb.net için 700mblık bişi olması lazım ama onunda tam ismini bilmiyorum
kitap konusunda bende arıyorum alacak bi kitap :s
arkadaşım sana zeydin pala'nın kitabını tavsiye ediorm türkmen yayınlarından çıktı bu kitap visual basic 2005 çok güzel anlatıyor kitap bende var bunu bitirdikten sonra c# ile ilgili bi kitabını alıcam inş.
ikxanTavsiyem ingilizcen varsa kitabı ingilizce al. Türkçe kitaplarda çok eksik var ve bazı programlama terimlerinin türkçeye tam çevirisi yok. Bir diğer seçenek ise gene gene ingilizce biliyorsan msdn i kullan.Arkadaşa katılıyorum fazla eski bir platform olmadığından basite anlatılmış oluyor genelde.
arkadaslar vb.netten iyi anlayan var mı