varsa atmak istersen msn adresimi vereyim istersen at ekle
VB STUDİO 2008 HAKKINDA ACELE BİLGİ.....
- 1
- 2
[email=muhammet-ali-kaba-ts@hotmail.com]muhammet-ali-kaba-ts@hotmail.com[/email]
sizde doğru bilmezdi bizde öyle bide vardı ki inanmazsın üniversite eğitimi verirdi
:) peki yarın atsam olur mu artık bilgisayarı kapatmam gerekiyor :)
sen ekle ne olur ne olmaz unuturuz
yarın sizin kilere calışcam
yarın atsan olur
tamam ben ekliyorum ve bilgisayarı kapatıyorum hadi iyi geceler :)
Arkadaşlar Windows XP üzerindeki bütün işletim sistemlerinde çalışır.
Gerisinde Çalışmaz! Öneri yaparken sallama yapmayalım! .net 3.5 windows xp altı işletim sistemlerinde çalışmamaktadır!
Visual Studio 2008 Kurulduktan sonra mutlaka Services pack 1 kurulmalıdır! Yoksa programda kitlenmeler oluşacak ve hiç unmadığınız anda çökecektir. Windows Vista da admin modunda yada windows 7 de admin modunda açmak faydalıdır. Component eklerken yada yazdığınız kodların tam çalışması için şart.
şimdi yine vista da kurdum calışyor ama önce den kurduğumda hata vardı
ama şimdi calışıyor onu kurarsam ne faydası olur biraz daha acıklasan teşekkürler
Visual studio 2008 beklenenden hızlı çıktı.
sql server 2008, windows server 2008 ve visual studio 2008 aynı yılda çıkmıştı bütün programları Microsoft söz verdiği yılda bitirmek için visual studio yu biraz hızlı çıkarttı.
Bu iso dosyasında Visual Studio 2008 ve .net 3.5 in yamaları ve açıkları kapatılıyor. Performans optimizesi yapılıyor. .NET e yeni özellikler ekleniyor Sürümü: .NET 3.5 sp1 oluyor. Şuan windows 7 de gelen .net 3.5 sp1 dir ;)
Kurmanı şiddetle öneririm yoksa delirtiyor visual studio. kitlenme ve donmalar çok sık. artı .net in de yükseltirmesi iyi olmuş mesela asp.net te url rewrite(şu ünlü arama motoru optimizasyonu: seo için bir namespace geliyor: System.Web.Routing namespace i geliyor çok az kodla çok etklili url yönlendirmeler yapıyorsun ;))
MSDN ninde sp1 versiyonu çıkmış : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=7BBE5EDA-5062-4EBB-83C7-D3C5FF92A373&displaylang=en
ben yükledim yeni namespace ve windows vista ile ilgili bir çok döküman var.
İngilizcem de iyi olduğu için internetten örnek kod bakmam hiçbir zaman. Yanlız 2 gb bu msdn kütüphanesi.
Umarım faydalı olmuştur.
Edit: Linki yanlış verdim tekrar düzenledim.
- 1
- 2